Om de website te bezoeken dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Ik ben 18+ Ik ben nog geen 18 jaar.

Terpeen Isolaten

20 producten

12 24 36

20 producten

12 24 36

Terpeen Isolaten van Cibiday- 100% Natuurlijke terpeenisolaten uit planten!

De terpeen isolaten van het Nederlandse Cibiday zijn handige supplementen die elk 10 ml bevatten van een onverdunde terpeen die veel voorkomt in de cannabisplant.

Typering en functie van terpenen in cannabis

Terpenen zijn vluchtige stoffen die van nature voorkomen in de trichomen of harskliertjes (de haartjes) van cannabisplanten en onder meer zorgen voor de typische smaak en aroma. Ze vervullen verschillende functies in de plant, onder meer in het afweersysteem.

Enkele van de isolaten die wij op voorraad hebben, horen tot de zogenaamde primaire terpenen in cannabis. Primaire terpenen komen in alle wietsoorten in significante mate voor en spelen een belangrijke rol in de smaak en de geur van alle marihuanarassen. Voorbeelden zijn myrceen, béta caryofylleen, Pineen, limoneen, humuleen, linalool en terpinoleen. Er worden ook wel effecten van wiet aan deze stoffen toegeschreven. Zo heeft myrceen een verdovende werking en komt het daarom in hogere gehaltes voor in de Indica-variëteiten van cannabis die een sterk verdovende werking hebben. 

Secundaire terpenen zijn unieker voor elk apart wietras en worden daarom meer in verband gebracht met de aparte effecten van een specifieke cannabis variëteit. Enkele van deze typen terpenen zijn: terpineol, fellandreen, ocimeen en nerolidol.

Hoe Gebruik je Onverdunde Terpeen Isolaten?

Onverdunde terpeen isolaten zijn geschikt om als supplement of smaakmaker over je wietbloemen heen te spuiten, om terpenen die zijn verdampt, aan te vullen. Wacht wel minstens een half uurtje voordat je begint met roken.

Je kunt ze ook met hetzelfde doel gebruiken in wietolie, CBD olie en alle cannabisolie-producten. Let daarbij wel op de dosering, want terpenen kunnen schadelijk zijn in te hoge doses. Zorg er daarom voor dat je ze altijd verdunt tot ongeveer 2%.

Bekijk onze collectie isolaten van primaire en secundaire cannabis-terpenen en bestel eenvoudig online voor een snelle levering!

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.