Om de website te bezoeken dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Ik ben 18+ Ik ben nog geen 18 jaar.
Rookbenodigdheden

Rookbenodigdheden

Producten 1-24 van 330

12 24 36

Producten 1-24 van 330

12 24 36

Rookbenodigdheden kopen? Kijk in onze uitgebreide online Smoke Shop!

In de uitpuilende Rookshop van Smartshop Apollyon Rotterdam kun je een grinder kopen, maar ook allerlei rookbenodigdheden waarmee je het genot en gemak bij roken en blowen nog groter maakt!

Om bijvoorbeeld een goed smakende en gelijkmatig brandende joint te verkrijgen is het van belang zorg te besteden aan welke rookaccessoires je gaat gebruiken.

Kleine joint of supersize spliff, vloeipapier is belangrijk

Naast de keuze van een favoriete wietsoort, is het belangrijk het juiste vloeipapier te gebruiken. Het spreekt voor zich dat je voor een klein jointje beter een kleine vloei kunt gebruiken en voor een supersize spliff beter een extra lang stuk van rolvloei kunt afscheuren.

Het gewicht van de vloei, het soort materiaal dat gebruikt is voor de vervaardiging en een eventueel smaakje kun je geheel naar eigen voorkeur bepalen.

Voorraad perfecte pretsigaretten

Voor mensen die het lastig vinden om een joint te rollen zijn er speciale voorgedraaide hulzen te koop, die je enkel hoeft te vullen.

En mocht je veel blows willen draaien, dan bieden de joint vulmachines een ideale uitkomst.

Je hoeft alleen de wiet fijn te malen en eventueel te mixen met tabak of een tabaksvervanger en binnen een half uur heb je een voorraad perfecte medicinale en/of pretsigaretten tot je beschikking.

Handige joint rollers om makkelijk de perfecte joint te draaien

Wanneer je geen gebruik maakt van kant en klare cones, kun je eventueel ook, in plaats van met de hand draaien, gebruik maken van een joint roller.

Dat is een klein apparaatje waarmee je heel eenvoudig een joint kan draaien in diverse gewenste lengtes. Om rommel en verspilling te voorkomen zijn de roll trays een ideaal hulpstuk tijdens het bouwen van blows.

Smokeshop gadgets voor roken in stijl

Naast aanstekers, asbakken en grinders om wiet te vergruizen, kun je in onze rookshop ook mooie joint houders kopen om luxe te kunnen roken in stijl, tot en met de filter tips aan toe.

Blijf langskomen, want wij vernieuwen ons assortiment continu

Blijf onze online rookshop in de gaten houden, want wij blijven ons assortiment vernieuwen! Zo bieden wij onze klanten altijd het beste aan rookbenodigdheden.

Online bestellen in de Rookshop van Apollyon is eenvoudig en voordelig:

  • Voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd
  • Leukste assortiment van de Benelux
  • Gratis verzending vanaf 49 euro, 100 euro buiten Nederland
  • Veilig bestellen in de beveiligde betaalomgeving
  • Discreet verzonden
Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.