Om de website te bezoeken dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Ik ben 18+ Ik ben nog geen 18 jaar.

Bongs - wij hebben ze in alle afmetingen, materialen en ontwerpen

Producten 1-24 van 84

12 24 36

Producten 1-24 van 84

12 24 36

In de online Rookshop van Apollyon vind je de mooiste bongs - Ook in onze winkel in Rotterdam

Wij hebben bongs in alle ontwerpen, materialen en formaten. Neem gerust een kijkje in onze online Rookshop en bestel eenvoudig je favoriet! Ook als je op zoek bent naar een leuk cadeau voor jezelf, of iemand anders.

Kom gerust ook een keer langs in onze winkel in Rotterdam als je eerst je bong in de hand wilt houden. Wij zijn immers zes dagen per week geopend en makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer! 

Wie toch meer over bongs wil weten, leest even verder

Voor wie meer over bongs wil weten, is het handig om even verder te lezen. Wij vertellen je hieronder graag alles over wat een bong is, hoe het werkt en waarin het verschilt van andere rookattributen, zoals een waterpijp

Zo kun je goed geïnformeerd een keuze maken uit het leukste online assortiment bongs dat er is! 

Wat is het verschil tussen een bong en een waterpijp?

Een bong wordt gebruikt om marihuana of hasj te roken. De klassieke bong stamt af van de waterpijp die afkomstig is uit het Midden-Oosten, waarmee de waterpijp eigenlijk de voorvader is van alle bongs!

Het grootste verschil tussen een bong en een gewone waterpijp is echter de dikte van de buis waardoor je je favoriete rookwaar rookt. Deze is bij een bong extra groot om veel rook te kunnen bevatten.

Bongs, Percolators, Bubblers, Pre-coolers, Ash Catchers

Bongs heb je in alle mogelijke vormen, maten, kleuren en materialen. De meest gebuikte materialen zijn glas en acryl, maar ook keramiek- of bamboe bongs zijn verkrijgbaar.

Het is vaak even uittesten waar jouw voorkeur naar uit gaat. Bij Headshop Apollyonheb je in ieder geval genoeg variatie om uit te kiezen. Ook hebben we enkele populaire merken bongs in ons assortiment.

Hoe werkt een bong?

Wanneer de roker bijna klaar is met het inademen van de rook wordt de vinger voor het klapgat (het luchtgat onderaan de buis) weggehaald zodat de kolom geconcentreerde rook in één keer geïnhaleerd wordt.

Het effect is daardoor vele malen sterker en voor beginners is één of twee keer inhaleren voldoende om een hele tijd zwaar stoned te zijn. Een bong kan met of zonder vloeistof onderin gebruikt worden.

Ervaren gebruikers doen er soms alcoholische likeuren in, om de smaak beter te maken. Dit kan het gewenste effect echter verminderen, omdat THC in alcohol oplost. Houd daar dus rekening mee. 

Zo voorkom je als beginner de beruchte hoestbuien

De meeste mensen die dit proberen krijgen een hoestbui, zelfs mensen die al jaren roken. Dit komt doordat de rook in de keel blijft hangen waardoor de stembanden geïrriteerd raken, dit kan voorkomen worden door aan het einde van een haal de bong opzij te houden en met een korte teug frisse lucht de keel rookvrij te maken.

Nu je bent ingewijd, neem gauw een kijkje in ons divers en leuk assortiment aan bijzondere bongs! 

Nu ben je goed voorbereid en weet je wat een bong is. Kijk daarom gauw in ons uitgebreid assortiment aan leuke en uiteenlopende bongs, je vindt zeker het perfecte geschenk voor een bijzonder iemand, dus ook voor jezelf!

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.