Om de website te bezoeken dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Ik ben 18+ Ik ben nog geen 18 jaar.

Glazen Bongs

Glazen Bongs, Percolators, Bubblers in de maten 20 tot 40 cm

Wil je graag leuke glazen bongs kopen, een ijsbong, met een percolator of bubbler? Of is je oude exemplaar nodig aan vervanging toe en wil je een nieuwe bong kopen?

In deze categorie vind je alle glazen bongs, ijsbongs, percolators en bubblers met een afmeting van 20 cm tot 40 cm.

De voor- en nadelen van een glazen bong

Glas is een duurzaam materiaal, dat redelijk goed bestand is tegen krassen en bovendien immuun is chemicaliën, bijvoorbeeld uit schoonmaakmiddelen. Het blijft altijd mooi, tenzij je het natuurlijk kapot laat vallen. Daarmee hebben we meteen een nadeel te pakken, namelijk dat glas kwetsbaarder is dan bijvoorbeeld acryl. 

Wij adviseren daarom de glazen bongs, tenzij je je bong vaak meeneemt. In dit geval is een acryl bong een betere keuze, omdat een glazen bong makkelijker breekt tijdens het transport.  

Glazen bong online kopen

Bij Apollyon kun je zowel online als in de Smartshop Rotterdam-Zuid de mooiste en leukste bongs kopen. Wij hebben een uitgebreid assortiment van allerlei soorten glazen bongs, percolators en bubblers. Van strak vormgegeven tot aanallerlei grappige designs, zoals bv een bong in de vorm van een penis. Of wat dacht je van een stoere bong in de vorm van een pistool?

Percolators met afneembare spoel

Ook is de keuze in het assortiment groot. Ben je op zoek naar een simpele en eenvoudig te hanteren bong of gaat je voorkeur uit naar een uitgebreide percolator met afneembare spoel die je in de vriezer kan leggen voor extra koele rook?

Bij Headshop Apollyon heb je uitgebreide keuze bongs en pijpen met allerlei extra's om het roken tot een waar genot te volbrengen!

Ook als je op zoek bent naar een mooi en authentiek cadeau, vind je de mooiste en meest bijzondere glazen bongs in onze online Rookshop, of onze winkel in Rotterdam!

Tot slot hoef je je geen zorgen te maken over schade bij transport. Onze glazen bongs zijn zó goed verpakt, dat ze heel bij je aankomen. En mocht dat een keertje toch niet zo zijn, neem dan contact op met de klantenservice en je krijgt een nieuwe toegestuurd!

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.