Om de website te bezoeken dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Ik ben 18+ Ik ben nog geen 18 jaar.

Joint Cones

Joint Cones, handige voorgedraaide hulzen!

Een joint cone is een voorgedraaide vloei die al de uiteindelijke vorm van een kant en klare joint heeft. Het verschil is dat deze hulzen leeg zijn en je ze zelf moet vullen met je favoriete wiet, kruiden of tabak.

Deze voorgedraaide cones, die in diverse maten te koop zijn, zijn al voorzien van een tip en zijn zelfs al dichtgeplakt, zodat nu iedereen de perfecte blow in bezit kan hebben.

Prima uitkomst als je moeite hebt met een joint draaien

De cones zijn een ideaal handigheidje voor zowel blowers die moeite hebben met het rollen van een joint als voor degenen die er veel tegelijk willen draaien.

Er is een grote keuze uit diverse klant en klare joint hulzen waar je enkel nog je wiet of je mix van wiet en tabak in hoeft te laten glijden.

Bijvoorbeeld bij mensen met reumatische klachten

De voorgedraaide vloei is ook ideaal voor patiënten met bijvoorbeeld reumatische klachten.

Zij willen misschien vanwege hun medische achtergrond marihuana roken ter verlichting van pijn en voor ontspanning van de spieren.

Door pijnlijke handen of verkrampte vingers zijn zij echter niet in staat zelf te kunnen draaien.

Gelukkig hebben zij nu een oplossing in de vorm van kant-en-klare hulzen! Voor de gevallen waarin het vullen nog een probleem is, hebben wij ook een oplossing, in de vorm van joint machines!

Jointmachines maken vullen nog makkelijker

Om het helemaal makkelijk te maken kun je ook jointmachines kopen waarmee je in één keer maar liefst tientallen voorgedraaide hulzen kan vullen.

Deze vulmachines zijn ideaal om op een snelle manier een voorraad perfect gedraaide recreationele of medicinale joints in huis te hebben.

Apollyon heeft voor alles situaties een oplossing 

Dankzij de oplossingen in de online Rookshop van Apollyon kan iedereen nu thuis van een eigen gevulde joint genieten!

Je koopt deze handige oplossingen heel eenvoudig en krijgt ze snel en discreet thuis geleverd.

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.