Om de website te bezoeken dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Ik ben 18+ Ik ben nog geen 18 jaar.

Gefeminiseerde Wietpollen

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Gefeminiseerde wietpollen kopen? - Seedshop Apollyon – Rotterdam

Wanneer je zelf zaden wilt produceren, zul je zowel mannelijke als vrouwelijke planten nodig hebben. Door het gebruik van zowel mannelijke als vrouwelijke planten exploiteer je een grotere genenpoel om net dat ene speciale, nieuwe fenotype te kunnen vinden, dat een houdertje zal blijken te zijn.

Wietpollen voor levenskrachtige en stabiele nieuwe kruisingen

Bovendien zweren een hoop telers van de oude bodem, dat planten van regulier zaad betere moeders maken en zorgen voor meer levenskrachtige en stabielere nieuwe kruisingen.

Buiten dit zou zonder het gebruik van regulier zaad en pollen de genenpoel en daarmee diversiteit van de cannabisplant familie gevaarlijk kunnen inkrimpen.

Ook gefeminiseerde wietpollen zijn voor de ervaren telers

Echter, door de onvermijdbare verliezen door de ontwikkeling van mannelijke planten met reguliere zaden - die je zult moeten verwijderen als je zaadloze toppen wilt oogsten - worden reguliere zaden vaak alleen gebruikt door serieuze zaadtelers met jaren ervaring.

Zij ontwikkelen er nieuwe soorten mee of verfijnen er bestaande soorten verder mee. Voor mensen die gewoon op bescheiden schaal in hun eigen behoefte willen voorzien, zal de gefeminiseerde optie altijd meer aanbevelingswaardig zijn.

Om deze reden zijn de meeste pollen die Apollyon Seedshop verkoopt, gefeminiseerd, zoals de G. Rod, Sweet Cheese Nachos, Princess Sofia en Layer Cake. Alleen de pollen van Tropical Skunk zijn als reguliere pollen verkrijgbaar.

Je bestelt ze allemaal snel en discreet in onze online Seedshop!

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.