Om de website te bezoeken dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Ik ben 18+ Ik ben nog geen 18 jaar.
Lifestyle

Lifestyle

Lifestyle assortiment Apollyon

Op zoek naar leuke accessoires voor in huis of een uniek cadeau? In de Lifestyle Shop Apollyon van de Smartshop Rotterdam vind je een ruim assortiment aan fun, decoratie en fashion artikelen. Alle items zijn gebaseerd op een wiet, hennep of drugs thema. In onze lifestyle shop vind je onder andere:

Hennep en wiet gerelateerde Mode

In de Lifestyle shop vind je de categorie mode. Deze categorie bevat onder andere shirts, sieraden, souvenirs, sokken, woondecoratie en nog veel meer. Val op, verfraai je uiterlijk en spreek je levensstijl uit met deze wietthema gerelateerde producten. Laat iedereen zien dat je de wonderbaarlijke cannabis plant steunt!

Boeken & DVD’s over wiet kweken en hennep

Interessante boeken en DVD’s over onder andere wiet en hennep vind je in de lifestyle shop. Goed om je eigen kennis over deze onderwerpen op te frissen, er meer over te leren of cadeau te doen aan een andere liefhebber. Er zijn zowel Nederlandstalige als Engelstalige boeken en DVD’s verkrijgbaar.

Wij hebben diverse cadeausets 

Een uniek cadeau voor familie, vrienden of gewoon jezelf vind je in de lifestyle shop van Apollyon. We hebben een uitgebreid assortiment in kant en klare cadeaus. Van losse geschenken tot complete cadeausets, waaronder rooksets en natuurlijke hennepproducten.

Cadeau's met Rasta-thema

Voor de liefhebbers van Bob Marley vind je in de lifestyle shop verschillende producten met een rasta-thema. Allemaal met de kenmerkende rasta kleuren en afbeeldingen. Leuk voor jezelf of om cadeau te geven!

Bestel eenvoudig en snel jouw lifestyle product!

Wanneer je jouw favoriete lifestyle product(en) in onze shop besteld profiteer je van een aantal voordelen:

  • Voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd
  • Leukste assortiment van de Benelux
  • Gratis verzending vanaf 49 euro, 100 euro buiten Nederland
  • Veilig bestellen in de beveiligde betaalomgeving
  • Discreet verzonden
Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.