Om de website te bezoeken dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Ik ben 18+ Ik ben nog geen 18 jaar.
Kratom

Kratom

1 product

12 24 36

1 product

12 24 36

Kratom - Mytragyna Speciosa, een kruid met twee werkingen

Kratom (Mitragyna Speciosa / Nauclea korthalsii) is een entheogene plant met veel verschillende gebruiksmogelijkheden.

Kratom heeft een sterk effect op je humeur en je energie. Het gevoel wordt omgeschreven als gelukkig, sterk en actief, met een kalme geest en een sterke wil tot werken. De effecten zijn na 5 tot 10 minuten voelbaar en kunnen enkele uren duren.

De laatste tijd is het recreatieve gebruik van kratom vanwege de euforische werking wereldwijd dan ook steeds populairder geworden.

Traditioneel werd kratom echter alleen gebruikt in Thailand en in sommige delen van Maleisië. Naast kratom (of krathom) is het ook bekend onder de namen ithang, kakuam, thom, ketum of biak.

Kratom als opiumvervanger

Kratom bevat een aantal actieve stoffen, zogenaamde alkaloden, waarvan mitragynine vermoedelijk de belangrijkste effecten veroorzaakt.

Mitragynine is een opiaat-agonist, wat betekent dat het een effect heeft op de opiaat-receptoren in je hersenen. Deze receptoren beïnvloeden je onder andere je humeur. Mitragynine bindt zich aan deze receptoren, beïnvloedt je humeur en geeft een euforisch gevoel, net als opiaten zoals heroïne en opium.

Het grote verschil tussen kratom en opiaten is dat mitragynine vooral de zogenaamde delta-receptoren in de hersenen stimuleert, terwijl opiaten zich binden aan de mu-receptoren.

In hogere doses stimuleert mitragynine steeds meer ook de mu-receptoren. Dit is waarschijnlijk de reden dat kratom in lage dosis een stimulerend effect heeft en in hogere dosis een narcotisch effect, en dat het niet (sterk) verslavend is.

Verantwoord gebruik van kratom

Net zoals alle producten die je online kunt bestellen in de smartshop van Apollyon, is verantwoord gebruik bij kratom ook heel belangrijk. Gebruik het om ervan te genieten, niet om problemen op te lossen. Gebruik het met mate, dus niet te vaak en niet in hoge doses en met gezond verstand. 

Bij Apollyon bestel je verschillende soorten en sterktes kratom in de online Smartshop

In zowel de Smart shop online als de winkel van Apollyon kun je vele soorten kratom, zoals de Bali, Thai en Malaysian, in poedervorm, of versnipperd (shredded) bestellen. Maar ook geconcentreerde extracten!

Kopen bij Apollyon betekent altijd eenvoudig besteld, snel geleverd en een goede service!

 

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.