Om de website te bezoeken dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Ik ben 18+ Ik ben nog geen 18 jaar.

Elektrische Vaporizers

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Elektrische Vaporizers op netstroom voor een optimale controle en kwaliteit

In de Rookshop van Apollyon kun je een elektrische vaporizer kopen van verschillende topmerken, zoals de Volcano serie van Storz & Bickel, de Verdamper serie van Evert, Roor en Arizer. 

Allemaal werken ze op netstroom en zijn ze van een redelijk groot formaat, voor een optimaal en vooral consistent resultaat.

Verschillen en overeenkomsten tussen de modellen

De Verdamper-serie is gebaseerd op de werking van een bong en is ontworpen voor medisch gebruik. In plaats van verhitting via vuur, is er echter een elektrisch verwarmingselement op de top van de bong, die hete lucht over de verkruimelde dampwaar in de ruimte eronder laat stromen, elke keer wanneer je inhaleert. De damp passeert vervolgens nog eerst een kom met water, waardoor je gegarandeerd koele damp inhaleert.

Volgens gebruikers zijn de smaak en de effecten van de wiet hierdoor optimaal te beleven, vandaar ook de populariteit onder recreatieve gebruikers.

De Volcano-serie van Storz & Bickel startte in 1999 met de Volcano Classic. Hete lucht stroomt langs je verkruimelde dampwaar, die een ballon vol damp blaast. Wanneer de ballon vol is, haal je hem van de vaporizer af en kun je hem naar believen zelf inhaleren of delen met anderen. Er is ook een mogelijkheid vloeistoffen te verdampen, door een metalen spons nat te maken en deze in de damp ruimte te plaatsen in plaats van verkruimelde dampwaar. 

Volcano heeft sindsdien meerdere verbeteringen ondergaan, zoals een eenvoudiger ventielsysteem, digitale interface, een mogelijkheid zelf de temperatuur in te stellen en verdamping via een combinatie van hetel lucht (convectie) en rechtstreekse verhitting (conductie).

Het Canadese Arizer-model is een coole, moderne uitvoering die alle moderne technieken in zich verenigt, zoals temperatuurregeling, accurate meting, digitale interface en mooie vormgeving.  

De verdamper van het Duitse Roor, bekend om de bongs, vloeitjes en rookattributen, is gebaseerd op de werking van een bong en lijkt daarom veel op de Verdamper

Bestel ze online, of kom ze bekijken in onze winkel in Rotterdam

Alle modellen vaporizers kun je eenvoudig bestellen in onze online Rookshop, maar je kunt ook altijd onze winkel in Rotterdam binnenlopen om ze goed te bekijken en zelf in de hand te houden. 

Online bestellen is eenvoudig, veilig en de levering geschiedt altijd discreet. 

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.