Om de website te bezoeken dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Ik ben 18+ Ik ben nog geen 18 jaar.

De drukte bij PostNL door de Coronacrisis zorgt soms voor wat langere levertijden!

Paddo's-Truffels

Paddo's en Truffels, een magisch genotsmiddel!

De laatste jaren is de hallucinogene truffel als spiritueel- of genotsmiddel enorm aan populariteit gegroeid. Steeds meer mensen ervaren de magische effecten die truffels op zowel lichaam als geest hebben en in de online Smartshop van Apollyon kun je ze allemaal eenvoudig en discreet bestellen.
Een truffel is eigenlijk een sclerotium, dat uit een samenvoeging van myceliumdraden (schimmeldraden) bestaat die zich onder de grond bevinden.  

Hoe ontstaat een truffel?

Wanneer de temperatuur daalt en het vochtgehalte toeneemt (in de vorm van dauw) ontstaat er een perfecte leefomgeving voor paddenstoelen. Wanneer het klimaat echter nog niet optimaal is voor de paddenstoelen, dan vormen de myceliumdraden een sclerotium, de zo populaire truffel genaamd. 

Psilocybine en psilocine in truffels

Deze nieuw gevormde truffel dient als buffer om voedingsstoffen op te slaan zodat de paddo zich kan ontplooien wanneer de leefomstandigheden wel ideaal zijn. De truffel bevat de actieve stoffen psilocybine en psilocine. In het lichaam zet psilocybine zich om naar psilocine. 

Hallucinogene trip

Psilocine is een psychedelische stof die de serotoninehuishouding in de hersenen beïnvloedt. Serotonine, een hormoon dat zich in de hersenen bevindt, vangt allerlei signalen op die betrekking hebben op emoties, het zelfvertrouwen, slaap, seksuele activiteit of bijvoorbeeld eetlust op.
Psilocine beïnvloedt deze serotoninehuishouding op magische wijze waardoor je gaat trippen. De tripbelevingen zijn afhankelijk van de truffelsoort die je inneemt. De hoeveelheid bepaalt de duur en de intensiteit van de trip. 

Kweek je eigen paddo's

Smartshop Apollyon heeft diverse truffelsoorten in het assortiment waar hoge en constante waarden psilocybine en psilocine in zijn gemeten. Verder hebben we twee soorten paddo kweeksetjes met duidelijke beschrijving om zelf thuis je eigen magische paddenstoelen te kweken.

Tips voor veilig gebruik

Gebruik hallucinerende middelen altijd onder veilige omstandigheden. Dus niet op straat, in stadsparken, of in het verkeer.

Als je weinig ervaring met cactussen, truffelspaddo's en kruiden hebt, zorg ervoor dat er mensen aanwezig zijn die je kunt vertrouwen en die op je letten tijdens je trip. Combineer nooit met andere middelen zoals alcohol, cannabis of drugs. Neem hallucinerende middelen alleen op momenten dat  je je prettig voelt. Raak tot slot niet in paniek, er kan niets gebeuren.

Bestel makkelijk, veilig en discreet in onze online Smartshop

In de online Smartshop van Apollyon hebben wij de beste soorten magische truffels en paddo kweeksets op voorraad. Je koopt je favoriete soort eenvoudig in onze webshop en ontvangt je bestelling snelle en discreet! 

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.