Om de website te bezoeken dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Ik ben 18+ Ik ben nog geen 18 jaar.

Alfa-Fellandreen Terpeen

geen
 • Donker gekleurd flesje van violet glas, met 2 ml onverdunde Alfa-Fellandreen Terpeen Isolaat van Cibiday
 • Je kunt alfa fellandreen terpeen isolaat toevoegen aan je eigen cannabinoïden extracten, bijvoorbeeld CBD, CBG of THC
 • Alfa-Fellandreen maakt deel uit van het terpenenprofiel van meeste wietrassen, waaronder Pineapple Express, Trainwreck, ATF, Dogwalker OG, Durban Poison en Girl Scout Cookies
 • Heeft een middelmatige tot sterke citrus geur met een vleugje zwarte peper, munt en hout
 • Verkregen via stoomdestillatie
 • Nooit onverdund innemen, verdunnen tot 1-2%
 • Buiten bereik van kinderen en dieren houden
 • Niet geschikt om te dabben of te roken
 • Niet gebruiken tijdens de zwangerschap of het geven van borstvoeding
 • Afgesloten bewaren in de koelkast bij 2 tot 8 °C
Beschikbaarheid
Direct leverbaar
 € 22,95
Bestel in onze beveiligde betaalomgeving
Voor 16:00 besteld, vandaag nog verstuurd!
 • Grootste assortiment van de Benelux
 • Winkel in Rotterdam
 • Gratis verzending vanaf 49 euro

Specificaties van Alfa-Fellandreen Terpeen

Merknaam product
Cibiday

Beschrijving

Alfa-Fellandreen Terpeen Isolaat van Cibiday

Hier kun je 2 ml pure, onverdunde Alfa-Fellandreen Terpeen Isolaat van Cibiday bestellen, in een speciaal donker flesje van violet glas tegen afbraak door licht. Dit isolaat is verkregen via stoomdestillatie uit planten. 


Wat is Alfa Fellandreen? 

De terpeen alfa fellandreen, of ook wel α-fellandreen of menthadiene genoemd, heeft een geur die de meeste mensen aangenaam vinden. Het flesje Alfa-Fellandreen Terpeen Isolaat van Cibiday bevat 2 ml van deze terpeen in pure, onverdunde vorm.

Je komt alfa-fellandreen vanouds tegen in de etherische olie die in de negentiende eeuw als eerst werd gewonnen uit de eucalyptussoort eucalyptus radiata. Deze plant stond vroeger dan ook bekend als eucalyptus phellandra. Daarnaast komt het voor in laurier, hertsmunt, kurkuma, piment en maakt het deel uit van het terpenenprofiel van veel soorten recreatieve wietrassen.


Toepassingen van Alfa Fellandreen Terpeen Isolaat van Cibiday

Vanwege het aangename aroma en de aangename smaak, heeft alfa fellandreen toepassingen als smaak- en geurstof in voedingsmiddelen. Verder maakt het ook deel uit van etherische oliën, zoals uit de jeneverbes en de eucalyptus. Men gebruikt deze olie in traditionele middelen vanwege de ontsmettende werking die het zou bezitten. Let wel dat het hier om een traditionele toepassing gaat, niet om een door klinisch onderzoek bewezen werking!

Je kunt alfa fellandreen terpeen isolaat toevoegen aan je eigen cannabinoïden extracten, bijvoorbeeld CBD, CBG of THC. Deze terpeen komt van nature namelijk voor in de meeste wietrassen, waaronder Pineapple Express, Trainwreck, ATF, Dogwalker OG, Durban Poison en Girl Scout Cookies.

Let wel op dat je het altijd verdunt tot 1%-2% voordat je het inneemt!

Gebruik dit product liever niet om te dabben of te roken, omdat alfa fellandreen bij hoge temperaturen explosieve reacties kan aangaan.


Het veilig en verantwoord gebruik van Alfa-Fellandreen Terpeen Isolaat

Het flesje dien je altijd goed afgesloten op te bergen. Het gaat immers om een concentraat, dus om een licht ontvlambaar product. Daarom mag je het ook alleen verdund gebruiken, in een concentratie van 1% tot 2%.

Terpenen concentraten kunnen soms gevaarlijke situaties opleveren. Zo is dit product niet geschikt voor katten en sommige andere diersoorten. Gebruik sowieso nooit onverdunde terpenen in een afgesloten ruimte met kinderen en dieren. 

Niet gebruiken bij dabben of roken.

Wij raden het gebruik van terpenen tijdens de zwangerschap of het geven van borstvoeding af. Bewaar het flesje tot slot goed afgesloten in de koelkast, bij een temperatuur tussen de 2 en 8 °C. 

Beoordelingen

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Alfa-Fellandreen Terpeen
Uw waardering
Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.