Om de website te bezoeken dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Ik ben 18+ Ik ben nog geen 18 jaar.

Over Apollyon

Headshop - Smartshop - Seedshop - Healthshop Apollyon

Dordtsestraatweg 434a |  3075 BK Rotterdam (vlakbij winkelcentum Zuidplein en Ikazia Ziekenhuis)

tel: 010 - 4866605

info@apollyon.nl

Openingstijden: maandag t/m zaterdag 11.00 - 19.00 uur

 

Interieur Headshop Smartshop Seedshop Healthshop Apollyon 2012

 

De geschiedenis van Apollyon

Bezichtiging headshop lokatie in Rotterdam, 2002
 

Eind 2002 werd het plan opgericht om in Rotterdam-Zuid een headshop te openen. Na het opzetten van een zo'n goed mogelijk beleidsplan en het zoeken naar een geschikte naam was de vraag aan de beurt waar de winkel zich zou gaan vestigen.

 
Voorheen een modezaak, in 2003 officieel Headshop Apollyon
 
Op 8 augustus 2003 werd bekend dat Headshop  Apollyon zich op de Dordtsestraatweg 434a in Rotterdam Zuid zou gaan vestigen. Een mooie en makkelijk bereikbare lokatie met veel openbaar vervoer gelegenheden vlakbij winkelcentrum Zuidplein en Ikazia Ziekenhuis.
 
Na grondige verbouwing op 2 november 2003 openingsfeest Headshop Apollyon
 
Na veel verbouwingen en menige opknapbeurten was de headshop  op 2 november 2003 klaar voor een bruisend openingsfeest met dj en al, wat een ontzettend succes was. De winkel was inmiddels gevuld met een basis assortiment  voor een headshop bestaande uit   waterpijpen,  bongs,  vaporizers,  grinders,  pijpjes,  weegschalen,   asbakken,   seals bullets snuifbuisjes manitol / nositol,  en diverse  souvenirs, etc. Maar ook hadden we een grote collectie sierzwaarden en drakenbeelden op voorraad, waarnaar ook in het logo werd verwezen.
 
Headshop Apollyon geopend voor publiek, 2003
 
Niet veel later werd dit assortiment ook uitgebreid met  wietzaden paddo's cacti,  salvia,  kratomkruiden  en vele smartproducten zoals energiepillendieetpillennatuurlijke tripmiddelen, producten om te herstellen na een nachtje doorgaan, etc, etc. En vanaf dat moment waren we niet meer alleen een headshop, maar ook een smartshop en een seedshop.
 
Headshop - Smartshop - Seedshop Healthshop Apollyon in 2012
 
Nu, na zoveel jaren in de headshop - smartshop - seedshop  branche gevestigd te zijn, is ons assortiment enorm toegenomen en hebben we in plaats van een basis assortiment op headshop gebied, één van de meest uitgebreide assortimenten die je kan bedenken, zowel online als in de winkel. En het assortiment wordt nog steeds uitgebreid. En door zo goed mogelijk op de hoogte te blijven over alles wat er speelt op headshop, smartshop of seedshop gebied, kunnen we jullie de laatste trends aanbieden.
 

Mededeling:  Sommige artikelen zijn handgemaakt en dus uniek waardoor de produkten onderling en van de afbeeldingen iets kunnen verschillen!

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.