Om de website te bezoeken dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Ik ben 18+ Ik ben nog geen 18 jaar.

BHO Extractie

BHO Extractie - Zelf Extracten Maken

Butaan hasjolie maken, of simpel gezegd gewoon hasjolie, kun je op een vrij eenvoudige manier zelf maken via BHO Extractie. Het enige dat je hiervoor nodig hebt zijn wat wiettoppen of knipafval, een speciaal voor dit doel ontworpen BHO extractor en butaangas. Deze laatste twee koop je eenvoudig in onze BHO Shop, onderdeel van de Smartshop Rotterdam!

Let op, butaan is zeer brandbaar!

De methode om met butaangas hasjolie te maken mag dan wel heel makkelijk zijn, het is wel heel belangrijk te beseffen hoe uiterst brandbaar dit gevaarlijke gas is. Aangezien butaangas twee keer zo zwaar is als lucht, kan het zich bij onvoldoende ventilatie gaan ophopen op de grond, wat voor gevaarlijke situaties kan leiden.

Goede ventilatie, niet roken en geen open vuur

Een goede ventilatie tijdens de extractie van hasjolie is dus een vereiste. Verder spreekt het voor zich dat er niet gerookt mag worden tijdens het maken van BHO. Wanneer je de mogelijkheid hebt om buiten in de open lucht het cannabis concentraat te kunnen maken, dan heeft dit de voorkeur. Anders te allen tijden de voorzorgsmaatregelen in acht nemen en er met je volle verstand bij blijven.

BHO maken met extractor

Omdat hasjolie een geconcentreerd wiet product is met een zeer hoog gehalte aan THC, is het maken ervan erg populair onder cannabisgebruikers aan het worden.

Het eindproduct bestaat uit een zuivere, plakkerige olie waarvan de THC-gehaltes zo hoog zijn dat het product bijna puur genoemd kan worden. De high kan dan ook met niets vergeleken worden, dit is de meest ultieme top die behaald kan worden.

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.