Om de website te bezoeken dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Ik ben 18+ Ik ben nog geen 18 jaar.

Blog

 1. Wat zijn truffels en welke effecten heeft het gebruik?

  Wat zijn truffels en welke effecten heeft het gebruik

  Je bent vast wel bekend met de naam truffels en misschien verwar je ze wel eens met paddo’s. Om direct een misvatting de wereld uit te helpen, paddo's en truffels zijn niet hetzelfde. Daarover later in dit artikel meer. Wij van Apollyon gaan je namelijk alles vertellen wat je moet weten over truffels. We beantwoorden de vraag: Wat zijn truffels en welke effecten heeft het gebruik? Daarbij leer je in dit artikel meer over hoe je truffels gebruikt, wat het effect tijdens de trip is en hoe je je de dag na truffels kunt voelen.

  Zijn truffels drugs?

  Ja, truffels kunnen gezien worden als een drug. Het is geen chemische drug, maar afkomstig van een organisme. De truffels zijn de ondergrondse knollen waar de schimmel zijn voedingsstoffen in bewaart. Er zijn meerdere soorten schimmels die truffels produceren. Het grote verschil tussen paddo’s en truffels is dat de paddo boven de grond groeit en de truffel onder de grond. Beide bevatten psilocybine en psilocine.

  Lees meer »
 2. Wat kun je kopen in een smartshop?

  Iedereen kent ze wel: smartshops. Al is het alleen maar van de vrolijk gekleurde etalages. Toch is niet bij iedereen bekend wat je er kunt kopen. Ook bestaat er veel verwarring over wat een smartshop, headshop of rookshop is. In dit artikel geven wij van Apollyon graag antwoord op de vraag: “wat kun je kopen in een smartshop?” Als een van de beter bekende smartshops van Nederland vinden wij het belangrijk om de taboes rondom smartshops weg te nemen. Want hoewel veel mensen smartshops met paddo’s of bongs associëren, is niets minder waar. Lees snel verder voor een rondleiding door onze smartshop.

  Waarom de naam smartshop?

  Er wordt nog wel eens het grapje gemaakt over de naam smartshop. En dan met name wijzend op het gebruik van paddo’s. Allereerst moet je weten dat paddo’s illegaal zijn en niet verkocht mogen worden,

  Lees meer »
 3. Welke San Pedro cactussen kun je kopen in de Smart shop?

  Welke San Pedro cactussen kun je kopen in de Smartshop

  Wie graag zelf de kracht van een mescaline trip met de bekende San Pedro cactus (Echinopsis pachanoi) wil ervaren, moet eerst aan het plantmateriaal komen. Welke San Pedro cactussen kun je kopen in de Smart shop?  

  De Smart Shop biedt drie keuzes: zelf de cactus opkweken via zaadjes, een stuk cactus kopen of de zaadjes bestellen. In dit blog artikel gaan we in op alle drie mogelijkheden en vertellen we je ook over de voor- en nadelen bij elke optie.

  Hoe kweek je San Pedro cactussen uit zaadjes?

  De meest voor de hand liggende manier om deze magische cactus op te kweken, is via zaadjes die bij  veel smartshops te koop zijn. Let wel op dat je een betrouwbare leverancier kiest, omdat er soms andere cactus zaadjes in het pakje zitten. Voordat je begint

  Lees meer »
 4. Handige grinders voor de zomer van 2022

  Handige grinders voor de zomer van 2022

  De zomer zit eraan te komen en dat betekent weer lekker lang buiten chillen. Naar een festival, met vrienden in het park of met familie thuis, het kan allemaal. De rokers onder ons zullen het roken van een joint of een pijpje zeker kunnen waarderen. Maar voor je je wiet kunt roken, zul je het moeten verkruimelen. Dit doe je met een grinder. Apollyon is specialist in rook accessoires en een bekende naam onder rokers. Vanuit onze expertise en kennis inspireren we je graag met dit artikel. Ben je benieuwd naar wat de meest handige grinders voor de zomer van 2022 zijn? Laten we er snel induiken.

  Verschillende soorten grinders

  We hebben bij Apollyon zo’n 100 verschillende grinders in het assortiment. Is wiet verkruimelen dan zo divers dat er zoveel verschillende grinders zijn? Je zou zeggen van niet, maar er zijn wel degelijk meerdere soorten

  Lees meer »
 5. Voor welke producten ga je naar een smartshop?

  Voor welke producten ga je naar een smartshop

  De meeste mensen denken bij een smartshop aan een vrolijke winkel met allemaal interessante bongs en andere rookpijpen, en op de gevel afbeeldingen van paddestoelen. Maar voor welke producten ga je naar een smartshop? En kun je bij een smartshop drugs kopen? Voor degenen die nog wat minder bekend zijn met wat een smartshop nu daadwerkelijk verkoopt, geeft dit artikel alle antwoorden. Allereerst is het goed om te weten dat er een verschil zit tussen smartshops, headshops, healthshop, seedshops en coffeeshops. Ook hierover zullen wij je duidelijkheid geven.

  Voor welke producten ga je naar de verschillende soorten shops?

  Er zit wat overlap tussen, maar er zijn ook duidelijke verschillen. CBD olie, paddo’s en truffels vallen bijvoorbeeld niet onder een headshop. In een headshop kun je overigens wel allemaal accessoires en benodigdheden kopen om zelf producten te maken. Je kunt een headshop dus zien als een winkel voor de benodigdheden om zelf producten uit

  Lees meer »
Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.