Om de website te bezoeken dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Ik ben 18+ Ik ben nog geen 18 jaar.

Stenen Pijpjes

7 producten

12 24 36

7 producten

12 24 36

De voordelen van Stenen Pijpjes

Stenen pijpjes hebben als voordeel dat het materiaal van nature al vrij koud aanvoelt, wat er voor zorgt dat de rook ook aangenaam afgekoeld wordt. In het assortiment kun je verschillende modellen kopen, elk met z'n specifieke eigenschappen.

Hoe langer de weg, hoe koeler de rook

Zo is er een stenen pijpje verkrijgbaar die je open kunt klappen, waarna een ingekerfde slang zichtbaar wordt. De hete rook moet dus eerst de kronkelige weg afleggen voor het in je mond belandt. Dit zorgt voor een extra verkoelend effect.

Ook is er een pijpje van steen te koop die een sleuf bevat die je eerst opzij moet schuiven voor je de wiet of andere rookwaar erin kunt doen. Handig voor onderweg, zodat er geen restjes verkoold materiaal uit kunnen vallen.

Steen is makkelijk schoon te houden

Je kunt je stenen pijp makkelijk schoon houden door te schrobben, of met de gangbare pipe cleaners die ook Apollyon verkoopt. Steen is namelijk een stuk duurzamer dan hout en metaal. 

Wiet roken uit een stenen wietblad

En wil je helemaal in de cannabis stijl blijven, dan is er tevens een exemplaar verkrijgbaar dat de vorm van een wietblad heeft, want wat is er nou leuker dan je wiet uit een echte wietpijp te roken?

Bestel eenvoudig in de online Rookshop

Ben je overtuigd van de voordelen van stenen pijpjes? Kies jouw favoriet en bestel eenvoudig voor een snelle en discrete levering. Onze pijpjes doen het overigens ook heel goed als cadeau!

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.