Om de website te bezoeken dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Ik ben 18+ Ik ben nog geen 18 jaar.

Kortingsactie lente 2020

Limoneen Terpeen

geen
 • Limoneen Terpeen Isolaat Cibiday
 • 100% Natuurlijk Terpeenisolaat van Cibiday!
 • Limoneen vind je terug in vele wietsoorten, zoals Banana OG, Girls Scout Cookies, Headband, Sunset Sherbet, Super Lemon Haze, Super Sour Diese, Berry White, Black Cherry Soda, Cinex, DoSiDos, Mac, Purple Hindu Kush, Quantum Kush, Strawberry Banana, Tahoe OG, Wedding Cake, White Fire OG
 • Ook Limoneen maakt onderdeel uit van een full-spectrum extract uit cannabis
 • Geschikt om te roken en te dabben, maar nooit meer dan 1 druppel per sessie
 • Inhoud: 2 ml onverdunde limoneen
 • Niet onverdund innemen, altijd verdunnen tot 1%-2%
 • Geen terpenen gebruiken bij zwangerschap of het geven van borstvoeding
 • Koel (tussen 2 en 8 °C) en goed afgesloten bewaren
 • Limoneen oxideert snel in de buitenlucht, dus houd het flesje niet onnodig lang open
 • Buiten bereik van kinderen en dieren bewaren
Beschikbaarheid
Direct leverbaar
 € 9,95 € 8,96
Bestel in onze beveiligde betaalomgeving
 • Leukste assortiment van de Benelux
 • Winkel in Rotterdam
 • Gratis verzending vanaf 49 euro

Specificaties van Limoneen Terpeen

Merknaam product
Cibiday

Beschrijving

Wat is Limoneen Terpeen Isolaat van Cibiday?

Iedereen kent de kenmerkende, frisse geur van citroen! Welnu, die is te danken aan de terpeen limoneen. Limoneen komt dan ook het meest voor in de essentiële olie uit citrusschillen. Limoneen Terpeen Isolaat van Cibiday is geïsoleerd uit deze essentiële oliën, veelal via stoomdestillatie.


Gangbare toepassingen van Limoneen Terpeen

Limoneen is een terpeen met vele nuttige toepassingen. Zo gebruikt de voedingsmiddelenindustrie limoneen als smaakmaker, bijvoorbeeld in snoep, sappen, gebak, frisdranken en ijs. Ook in schoonmaakmiddelen en producten voor de persoonlijke verzorging is het een geliefde toevoeging vanwege de frisse geur.

Limoneen wordt ook toegepast als hoofdbestanddeel van een onkruidverdelger op natuurlijke basis, die avenger heet. Verder wordt het ook gebruikt als oplosmiddel op natuurlijke basis, zowel in de rol van ontvetter als verdunner. Daarnaast zijn er enkele veelbelovende nieuwe toepassingen, waar men nu nog onderzoek naar doet.

Limoneen Terpeen Isolaat van Cibiday voor eigen gebruik

Voor het aanvullen van je eigen cannabis- en hennepextracten is Limoneen Terpeen Isolaat van Cibiday zeker een uitkomst!

In het terpenenprofiel van enkele bekende wietrassen komt limoneen namelijk in significante concentraties voor, waar het bijdraagt aan het citrusachtig aroma: Banana OG, Girls Scout Cookies, Headband, Sunset Sherbet, Super Lemon Haze, Super Sour Diese, Berry White, Black Cherry Soda, Cinex, DoSiDos, Mac, Purple Hindu Kush, Quantum Kush, Strawberry Banana, Tahoe OG, Wedding Cake, White Fire OG.

Onverdund Limoneen Terpeen Isolaat van Cibiday is prima geschikt om toe te voegen bij het dabben en roken, maar houd het wel bij maximaal 1 druppel per keer! Zo vul je het terpenenprofiel van je eigen extract aanvullen, of met de smaken experimenteren.   

Onverdund limoneen isolaat is ook een uitkomst als je het als aroma wil toepassen in je eigen producten of bij aromatherapie, zolang je het maar veilig gebruikt.


Veilig en verantwoord gebruik van Limoneen Terpeen Isolaat

Berg het flesje altijd goed afgesloten op. Het gaat immers om een concentraat dat vluchtig en brandbaar is en bovendien snel oxideert bij blootstelling aan de buitenlucht.

Limoneen is op zich een veilige stof, maar kan in heel hoge doses krampen en misselijkheid tot gevolg hebben, of zelfs tot de dood leiden. Hoge concentraties op de huid of in de ogen kunnen ook tot plaatselijke irritatie leiden. Daarom mag je het ook alleen verdund innemen, in een concentratie van 1 tot 2% van de stof waar je het aan toevoegt.  

In het geval van dabben of roken niet meer dan 1 druppel per sessie gebruiken.

Terpenen houd je altijd uit de buurt van kinderen en dieren. Verder gebruik je ze niet in het geval van zwangerschap of het geven van borstvoeding.


Geleverd in flesje van violet glas

De terpenen van Cibiday zitten altijd in een donker flesje van violet glas, dat de inhoud beschermt tegen afbraak door daglicht. Zo ben je verzekerd van een optimale kwaliteit! Houd wel  het flesje goed dicht en bewaar het altijd in de koelkast.

Beoordelingen

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Limoneen Terpeen
Uw waardering
Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.