Om de website te bezoeken dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Ik ben 18+ Ik ben nog geen 18 jaar.

Glazen Chillums

Wat zijn Glazen Chillums?

Een glazen chillum is een holle rookbuis die vervaardigd is van hittebestendig glas en die, in tegenstelling tot de traditionele chillums, een moderne uitstraling heeft. Ze zijn geschikt ook geschikt als wiet- of hasjpijp.

De modellen in deze categorie zijn voorzien van allerlei hedendaagse technieken als fuming, dichroic, inside out of frit waardoor ze niet alleen het doel dienen maar ook zeker het oog strelen.

Vanwege het handzame formaat zijn ze bovendien makkelijk mee te nemen.

Tot slot zijn deze chillums van glas gemaakt, waardoor je ze makkelijk kunt reinigen, zonder de pijp aan te tasten. Dit komt de smaak van je rookwaar en je rookplezier alleen maar ten goede.

Chillums hebben een grotere kom voor meer wiet of rookwaar

Dit type rookpijp, dat ook wel een chilam, chillam of tsjilm genoemd wordt, is al eeuwenlang favoriet bij meerdere volken uit diverse werelddelen en wordt, in tegenstelling tot de soortgelijke taster pijpen, veelal in verticale stand gebruikt tijdens het roken.

Een ander verschil met de one-hitters is dat ze voorzien zijn van een grotere kom waarin plaats is voor meer rookwaar.

Rook rechtstreeks in je longen voor een krachtig effect

Om de traditie van het chillum roken te volgen kun je deze glazen rookpijp tussen je middel- en ringvinger plaatsen en je andere hand er als een kom omheen vouwen.

De rook die je via de kom aanzuigt, wordt direct je longen ingetrokken wat een krachtig effect oplevert. Je kunt de chilam volgens traditie ook tussen je duim en handpalm inklemmen.

Uiteraard kun je deze moderne pijpjes van glas ook gebruiken op de manier waarop je een gewone pijp rookt.

Onze glazen chillums zijn ook geschikt als cadeau!

Maak je keuze uit ons uitgebreid aanbod aan glazen chillums, ook als cadeau voor jezelf of een ander! Bestellen in de online Rookshop is snel, makkelijk en de levering discreet.

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.