Om de website te bezoeken dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Ik ben 18+ Ik ben nog geen 18 jaar.

Valenceen Terpeen

geen
 • Valenceen terpeen isolaat komt voor in vele wietrassen, waar het bijdraagt aan het specifieke aroma: O.G. Kush, vele Afghani-variëteiten, Acapulco Gold, AK 47, Alien Kush en Alien Cookies
 • Valenceen heeft een aroma dat zoet, fris en citrusachtig met geuraccenten van grapefruit, hout en sinaasappel is
 • Valenceen terpeen isolaat van Cibiday kun je mengen door je eigen CBD, CBG of THC olie 
 • Let wel op dat je het altijd verdunt tot 1-2% bij inname
 • Geschikt om te dabben of te roken, niet meer dan 1 druppel per sessie
 • Inhoud: 2 ml onverdunde valenceen terpeen
 • Verkregen via stoomdestillatie
 • Buiten bereik van kinderen en dieren bewaren
 • Niet gebruiken tijdens de zwangerschap of het geven van borstvoeding
 • Afgesloten bewaren in de koelkast bij 2 tot 8 °C
Beschikbaarheid
Direct leverbaar
 € 94,50
Bestel in onze beveiligde betaalomgeving
 • Grootste assortiment van de Benelux
 • Winkel in Rotterdam
 • Gratis verzending vanaf 49 euro

Specificaties van Valenceen Terpeen

Merknaam product
Cibiday

Beschrijving

Wat is valenceen terpeen isolaat van Cibiday?

Zoals vele terpeensoorten, heeft valenceen terpeen isolaat van Cibiday een heel specifiek aroma: zoet, fris en citrusachtig met geuraccenten van grapefruit, hout en sinaasappel. Velen beschrijven de smaak dan ook als een combinatie van sinaasappel en hout. Valenceen ontleent de naam aan de bron: Valencia sinaasappelen.

De onverdunde valenceen terpeen isolaat van Cibiday is via stoomdestillatie onttrokken aan planten en heeft dan ook een 100% plantaardige oorsprong.


Waar gebruikt men valenceen terpeen voor?

Dankzij de aangename geur heeft valenceen terpeen toepassingen als smaak- en geurstof in voedsel en producten voor de persoonlijke verzorging. Zo geeft het smaak en aroma aan bijvoorbeeld kauwgum en dranken.

Daarnaast wordt uit deze terpeen synthetische nootkaton gemaakt, die bekend staat om de smaak en het aroma van grapefruit. Nootkaton heeft bovendien een bewezen werking als insecticide tegen bijvoorbeeld muskieten, vlooien en teken. Onderzoekers werken daarom aan insectenwerende middelen op basis van dit natuurlijk product.

Valenceen komt ook voor in de terpeenprofielen van vele soorten cannabisrassen. Daar draagt het onder meer bij aan het specifieke aroma van deze wietsoorten, zoals O.G. Kush, vele Afghani-variëteiten, Acapulco Gold, AK 47, Alien Kush en Alien Cookies.

Je kunt valenceen terpeen isolaat van Cibiday daarom gebruiken als een supplement voor het aanvullen van de terpenenprofielen van je eigen hennep- en cannabis extracten. Dabben en roken is ook mogelijk, maar gebruik niet meer dan 1 druppel per hele sessie. Bij inname altijd eerst verdunnen tot 1-2%.

Let er dus altijd op dat je onverdunde terpenen veilig gebruikt.


Zo gebruik je valenceen terpeen isolaat van Cibiday op een veilige manier

In het flesje zit 2 ml onverdunde valenceen terpeen isolaat van Cibiday. Berg het altijd goed afgesloten op, in een koele, donkere ruimte en buiten het bereik van kleine kinderen en dieren.

Onverdunde terpenen zijn heel vluchtig en brandbaar, houd het flesje altijd uit de buurt van een open vlam. Doe niet aan aromatherapie, dabbing of roken in een slecht geventileerde ruimte en nooit in aanwezigheid van kleine kinderen en dieren.

Verdun valenceen altijd eerst tot 1-2% voordat je het inneemt. Het lost op in olie-en alcoholrijke vloeistoffen, niet in water.

Bij dabben of roken niet meer dan 1 druppel per hele dabbing- of rooksessie gebruiken.

Gebruik geen terpenen bij zwangerschap of het geven van borstvoeding.

Beoordelingen

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Valenceen Terpeen
Uw waardering
Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.