Om de website te bezoeken dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Ik ben 18+ Ik ben nog geen 18 jaar.

Dugout Systeem

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Dugout Systeem Pijpen, one hitters voor onderweg!

Deze dugout systemen zijn handige weed gadgets voor de blower die regelmatig onderweg is, niet veel spullen wil meesjouwen maar wel graag tussendoor een snelle hijs wilt nemen.

De kleine one-hitter systemen hebben een handzaam formaat en passen in iedere zak of tas zodat je overal heel eenvoudig van wiet kunt genieten.

Wat is een Dugout pijp?

Een dug out systeem pijp bestaat uit een platte, rechthoekige box van bijvoorbeeld hout of kunststof waarin zich twee compartimenten bevinden.

In de ene ruimte zit een one hit pijpje, ook wel bat genoemd, die bij het openschuiven van het deksel door middel van een springveer omhoog schiet.

In de andere ruimte is plaats voor een kleine hoeveelheid van je favoriete rookwaar.

Sommige one-hit boxen hebben een magnetisch deksel

De goedsluitende deksels van deze geniale dugout pijpjes kunnen worden opengeschoven of opzij worden gedraaid waardoor de twee compartimenten zichtbaar worden.

Sommige deksels worden op hun plaats gehouden door een krachtig magnetisch systeem.

Bovendien zijn sommige boxen zelfs voorzien van een handige poker die door een magneet in een ruimte aan de onderzijde goed vast wordt gehouden.

Hoe gebruik je een dug out systeem

Nadat de bat, die meestal van metaal is, een stukje omhoog is geschoten, kun je hem makkelijk beetpakken en uit de ruimte halen.

Hierna plaats je het pijpje, dat in sommige systemen het uiterlijk van een echte sigaret heeft, in de tweede ruimte waar de wiet zich bevindt.

Na enkele draaibewegingen heeft de kleine pijpenkop zich vanzelf gevuld waarna je hem eruit kunt halen en aansteken.

Kortom, dugout systemen zijn praktisch, mooi en eigenlijk een must voor wie veel op pad is!

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.