Om de website te bezoeken dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Ik ben 18+ Ik ben nog geen 18 jaar.

Smartshop

Smartshop Apollyon: natuurlijke supplementen voor je geest

In onze smartshop vind je een ruim assortiment aan natuurlijke, psychoactieve supplementen. Dit betekent dat deze producten invloed hebben op je gedrag en/of beleving. Bij gebruik van deze smartproducten kun je bijvoorbeeld gaan hallucineren.

Andere smartproducten uit onze smartshop zorgen juist voor een scherper denkvermogen waardoor jij je alert en vitaal voelt. De term smartshop is dan ook afgeleid van het feit dat deze producten invloed hebben op je denkvermogen.

In ons uitgebreide assortiment vind je onder andere de volgende smartproducten:

Iedere categorie heeft zijn eigen kenmerken. Of je nu klaar bent voor een lekkere trip, of op zoek bent naar een kruid om lekker te roken en tot rust te komen, bij onze smartshop online vind je het allemaal.  

Paddo’s & Truffels - growkits en klaar voor gebruik

Smartshop Apollyon biedt diverse truffelsoorten aan met verschillende sterktes. Daarnaast vind je in onze shop ook paddo kweeksetjes om je eigen magische paddenstoeltjes te kweken. De paddo’s & truffels hebben allemaal een hallucinogene werking.

Het kweken van je eigen paddo’s is ook makkelijker dan je denkt. De kweeksets voor magische paddo's zijn voorzien van een duidelijke beschrijving zodat er niets mis kan gaan. Zo kan je binnen 2 á 3 weken al de eerste oogst binnenhalen! De kweeksets zijn tot wel 6 maanden in de koelkast houdbaar, waardoor je een eigen voorraad op kan bouwen.

Oogst je meer dan je gebruikt? De paddo’s zijn gemakkelijk zelf te drogen, waardoor je ze voor langere tijd kunt bewaren. Zo is een kweekset een goede investering wanneer je graag paddo's gebruikt. Iedere paddo soort heeft zijn eigen sterkte. Waar sommige paddo’s een sterke visueel effect hebben, zijn andere paddo’s zeer geschikt voor het verkrijgen van inzichten tijdens een innerlijke reis.

Magische Cactussen - voor jouw eigen ceremonies

De meest populaire magische cactussoorten vind je in onze smartshop. Dit zijn de San Pedro cactus en de Peyote cactus, beiden met een psychedelische werking. Deze zijn verkrijgbaar als volgroeide cactus en als zaden om zelf te kweken. Deze cactussen komen oorspronkelijk uit het Andesgebergte in Zuid-Amerika en bevatten mescaline. De San Pedro cactus heeft een sterke hallucinerende werking en wordt ook wel de ‘sleutel tot de hemel’ genoemd. De cactus wordt al duizenden jaren gebruikt in spirituele ceremonies van indianenstammen. Het effect van de plant heeft empathogene eigenschappen (net zoals MDMA) en kan grote inzichten verschaffen. Sommige gebruikers hebben het zelfs als levensveranderend en helend beschreven. Wanneer je een San Pedro Cutting besteld, staat op de pagina duidelijk beschreven hoe je het werkzame deel tot je kan nemen.

Wanneer je zelf je eigen cactussen wilt kweken, bestel je via onze online smartshop gemakkelijk de zaden. Kijk bij de productbeschrijvingen en instructies hoe je jouw San Pedro of Peyote cactussen kunt laten kiemen.

Kruiden met verschillende effecten

Onze smartshop bevat verschillende soorten kruiden, elk met hun eigen werking. Sommige kruiden geven bijvoorbeeld extra energie of zijn juist rustgevend, andere kruiden helpen weer bij het afvallen. Daarnaast hebben we ook kruiden met een psychedelische werking, ook wel trippy kruiden genoemd.

Zo is de guarana klimplant bekend van energie pillen en drankjes. De noten van deze plant bevatten gemiddeld 4,2% cafeïne. Je kunt deze op onze webshop in poedervorm bestellen. Dit los je gemakkelijk op in heet water of warme melk. Dit poeder is rijk aan antioxidanten en gaat vermoeidheid tegen. Ideaal wanneer je een extra opkikker nodig hebt om je goed te kunnen concentreren.

Of ben je juist op zoek naar een kruid om te kunnen ontspannen? Bestel dan Valeriaan bij onze smartshop. Valeriaan wordt van oudsher gebruikt vanwege de rustgevende en ontspannende werking. Wanneer je onder spanning staat, helpt dit kruid je centrale zenuwstelsel tot bedaren te brengen. Ook helpt Valeriaan voor een betere nachtrust, zodat je ’s ochtends uitgerust wakker wordt.

Kratom

In de Smartshop Apollyon vind je verschillende soorten kratom. Deze entheogene plant biedt veel verschillende gebruiksmogelijkheden en wordt steeds vaker recreatief gebruikt. Kratom heeft een sterk effect op je humeur en energie. Zo voel jij je na gebruik na 5 tot 10 minuten vrolijk, krachtig, energiek en met een kalme geest en motivatie om te werken. De effecten houden tot enkele uren aan. Kratom beïnvloedt de opiaat- receptoren in je hersenen waardoor jouw humeur beïnvloed wordt. In een lage dosering heeft het een stimulerend effect, en in hogere dosering een narcotisch effect.

Hoewel Kratom niet (sterk) verslavingsgevoelig is, is het wel belangrijk dat het verantwoord gebruikt wordt. De juiste dosering en een gezond portie verstand zorgen ervoor dat jij verantwoord kunt genieten van de voordelen van deze plant.

Bestel eenvoudig en snel in onze Smartshop

Bestel je producten eenvoudig en snel in onze smartshop. Hierbij profiteer je van een aantal voordelen:

  • voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd;
  • leukste assortiment van de Benelux;
  • gratis verzending vanaf 49 euro;
  • veilig bestellen in de beveiligde betaalomgeving;
  • discreet verzonden.
Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.