Om de website te bezoeken dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Ik ben 18+ Ik ben nog geen 18 jaar.

Smartshop

Producten 1-24 van 94

12 24 36

Producten 1-24 van 94

12 24 36

Smartshop Apollyon: natuurlijke supplementen voor je geest

In onze smartshop vind je een ruim assortiment aan natuurlijke, psychoactieve supplementen. Dit betekent dat deze producten invloed hebben op je gedrag en/of beleving. Bij gebruik van deze smartproducten kun je bijvoorbeeld gaan hallucineren.

Andere smartproducten uit onze smartshop online zorgen juist voor een scherper denkvermogen waardoor jij je alert en vitaal voelt. De term smartshop is dan ook afgeleid van het feit dat deze producten invloed hebben op je denkvermogen.

In ons uitgebreide assortiment vind je onder andere de volgende smartproducten:

Iedere categorie heeft zijn eigen kenmerken. Of je nu klaar bent voor een lekkere trip, of op zoek bent naar een kruid om lekker te roken en tot rust te komen, bij onze smartshop online vind je het allemaal. Lees verder en ontdek wat onze smart shop te bieden heeft.

Paddo’s & Truffels - growkits en klaar voor gebruik

Smartshop Apollyon biedt diverse truffelsoorten aan met verschillende sterktes. Daarnaast vind je in onze shop ook paddo kweeksetjes om je eigen magische paddenstoeltjes te kweken. De paddo’s & truffels hebben allemaal een hallucinogene werking.

Het kweken van je eigen paddo’s is ook makkelijker dan je denkt. De kweeksets van onze smart shop voor magische paddo's zijn voorzien van een duidelijke beschrijving zodat er niets mis kan gaan. Zo kan je binnen 2 á 3 weken al de eerste oogst binnenhalen! De kweeksets zijn tot wel 6 maanden in de koelkast houdbaar, waardoor je een eigen voorraad op kan bouwen.

Paddo’s bewaren

Oogst je meer dan je gebruikt? De paddo’s zijn gemakkelijk zelf te drogen, waardoor je ze voor langere tijd kunt bewaren. Zo is een kweekset een goede investering wanneer je graag paddo's gebruikt. Iedere paddo soort heeft zijn eigen sterkte. Waar sommige paddo’s een sterke visueel effect hebben, zijn andere paddo’s zeer geschikt voor het verkrijgen van inzichten tijdens een innerlijke reis.

Magische Cactussen - voor jouw eigen ceremonies

De meest populaire magische cactussoorten vind je in onze smartshop online. Dit zijn de San Pedro cactus en de Peyote cactus, beiden met een psychedelische werking. Deze zijn verkrijgbaar als volgroeide cactus en als zaden om zelf te kweken. Deze cactussen komen oorspronkelijk uit het Andesgebergte in Zuid-Amerika en bevatten mescaline. De San Pedro cactus heeft een sterke hallucinerende werking en wordt ook wel de ‘sleutel tot de hemel’ genoemd. De cactus wordt al duizenden jaren gebruikt in spirituele ceremonies van indianenstammen. Het effect van de plant heeft empathogene eigenschappen (net zoals MDMA) en kan grote inzichten verschaffen. Sommige gebruikers hebben het zelfs als levensveranderend en helend beschreven. Wanneer je een San Pedro Cutting bestelt, staat op de pagina duidelijk beschreven hoe je het werkzame deel tot je kan nemen.

Wanneer je zelf je eigen cactussen wilt kweken, bestel je via onze online smartshop gemakkelijk de zaden. Kijk bij de productbeschrijvingen en instructies hoe je jouw San Pedro of Peyote cactussen kunt laten kiemen.

Kruiden met verschillende effecten

Onze smartshop bevat verschillende soorten kruiden, elk met hun eigen werking. Sommige kruiden geven bijvoorbeeld extra energie of zijn juist rustgevend, andere kruiden helpen weer bij het afvallen. Daarnaast hebben we in onze smart shop ook kruiden met een psychedelische werking, ook wel trippy kruiden genoemd.

Guarana klimplant

De guarana klimplant is bekend van energie pillen en drankjes. De noten van deze plant bevatten gemiddeld 4,2% cafeïne. Je kunt deze in onze smartshop webshop in poedervorm bestellen. Dit los je gemakkelijk op in heet water of warme melk. Dit poeder is rijk aan antioxidanten en gaat vermoeidheid tegen. Ideaal wanneer je een extra opkikker nodig hebt om je goed te kunnen concentreren.

Kruiden om te ontspannen

Ben je juist op zoek naar een kruid om te kunnen ontspannen? Bestel dan Valeriaan bij onze smartshop. Valeriaan wordt van oudsher gebruikt vanwege de rustgevende en ontspannende werking. Wanneer je onder spanning staat, kan dit kruid helpen je centrale zenuwstelsel tot bedaren te brengen. Ook helpt Valeriaan voor een betere nachtrust, zodat je ’s ochtends uitgerust wakker kunt worden.

Kratom

In Smartshop Apollyon vind je verschillende soorten kratom. Deze entheogene plant biedt veel verschillende gebruiksmogelijkheden en wordt steeds vaker recreatief gebruikt. Kratom heeft een sterk effect op je humeur en energie. Zo voel jij je na gebruik na 5 tot 10 minuten vrolijk, krachtig, energiek en met een kalme geest en motivatie om te werken. De effecten houden tot enkele uren aan. Kratom beïnvloedt de opiaat- receptoren in je hersenen waardoor jouw humeur beïnvloed wordt. In een lage dosering heeft het een stimulerend effect, en in hogere dosering een narcotisch effect.

Hoewel Kratom niet (sterk) verslavingsgevoelig is, is het wel belangrijk dat het verantwoord gebruikt wordt. De juiste dosering en een gezond portie verstand zorgen ervoor dat jij verantwoord kunt genieten van de voordelen van deze plant.

Afrodisiacum kopen in de smartshop

Je kunt in onze smartshop online afrodisiacum kopen. Dit zijn supplementen die je libido verhogen en je meer zin laten krijgen in seks. Dit is ideaal voor mensen die merken dat ze minder zin hebben in seks dan vroeger, maar hier niet gelijk voor naar de dokter willen. Afrodisiaca komen voor in allerlei natuurlijke producten zoals bananen, avocado’s, selderij, chocolade en kaviaar. Deze producten hebben een verhoogde hoeveelheid aan lustopwekkende stoffen, zoals alkaloïden. Ook stimuleren sommige van deze afrodisiaca de aanmaak van testosteron en oestrogeen, of verbeteren ze de bloedcirculatie. Maar, om een echt effect te voelen is de concentratie lustopwekkende stoffen in voedsel vaak te klein. Je kunt in de smartshop online verschillende soorten geconcentreerde afrodisiaca kopen.

Welke soorten afrodisiaca zijn er?

Er zijn verschillende soorten afrodisiaca die je kunt bestellen in onze smartshop online. Zo kun je geconcentreerde vloeistof kopen waarvan je een paar druppels in een glas drinken kunt vermengen, of kun je capsules kopen die je kunt innemen voor de seks. De druppels die je in onze smartshop online kunt halen worden ook wel ‘Spaanse vlieg’ genoemd. Deze druppels bevatten alleen natuurlijke ingrediënten zoals satavari, muira puama en damiana. De capsules die je in onze smartshop koopt, versterken de bloedtoevoer naar het geslachtsdeel. Hiervan kun je de aanbevolen hoeveelheid zo’n 45 minuten vooraf innemen voor het gewenste effect.

Het effect van afrodisiaca

Wat doet een afrodisiaca precies? Iedere afrodisiacum werkt anders, omdat ze een andere mix van lustopwekkende natuurlijke producten bevatten. Om te weten hoe het product wat je bestelt in onze smartshop online precies werkt, zul je de ingrediënten moeten checken. Wel kun je verzekerd zijn van een onvergetelijke nacht vol passie en lust voor jouw en je partner. Benieuwd naar welke afrodisiaca bij jou past? Neem contact op met onze smart shop. Onze medewerkers helpen je graag verder.

Salvia

Je kunt in onze smart shop ook salvia kopen. Je kunt dit doen op verschillende manieren. Zo kun je salvia extract kopen of salvia bladeren. Deze bladeren koop je gedroogd. De beste manier om de bladeren van salvia te consumeren, is door er op te kauwen. Dit wordt al eeuwenlang zo gedaan. Je hoeft de bladeren niet door te slikken. Tijdens het kauwen wordt de psychoactieve stof opgenomen in je mondslijmvliezen. Deze nemen de stof direct op in het bloed. In Nederland is het gebruik van Salvia legaal. Dit is anders in veel andere landen. Check daarom altijd of het gebruik van Salvia legaal is in het land waar je woont voor je het bestelt in onze smart shop.

Waarom salvia kopen?

Salvia geeft je een intense trip, en is alleen geschikt voor de ervaren gebruikers van psycho-actieve stoffen. Doordat de psychoactieve stoffen direct in je bloed komen, hoef je niet lang te wachten voor je het effect voelt. Dit merk je vaak al na een paar minuten. Bereid je goed voor. Na het consumeren van Salvia zal het voelen alsof je in een buitenaardse staat van zijn terecht komt, waarin je de werkelijkheid voor een groot gedeelte compleet loslaat. Sommige mensen geven aan zich versmolten te voelen met objecten die ze aanraken. De trip is intens, maar duurt niet lang. Gemiddeld duurt een trip van salvia zo’n 10 minuten. Koop salvia in onze smart shop, gemakkelijk en snel.

Bestel eenvoudig en snel in onze Smartshop

Bestel je producten eenvoudig en snel in onze smartshop online. Hierbij profiteer je van een aantal voordelen:

  • voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd;
  • leukste assortiment van de Benelux;
  • gratis verzending vanaf 49 euro, 100 euro buiten Nederland;
  • veilig bestellen in de beveiligde betaalomgeving;
  • discreet verzonden.
Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.