Om de website te bezoeken dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Ik ben 18+ Ik ben nog geen 18 jaar.
Kruiden

Kruiden

9 producten

12 24 36
 1. Kattenkruid
  Kattenkruid
   € 5,95
 2. Absinth
  Absinth
   € 9,95
 3. Guarana
  Guarana
   € 7,95
 4. Damiana
  Damiana
   € 7,50
 5. Catmint
  Catmint
   € 9,95
 6. Passiebloem
  Passiebloem
   € 6,95

9 producten

12 24 36

Kruiden - Gezondheidskruid - Kruid per effect

Smart Shop Apollyon heeft de collectie kruiden ingedeeld naar merk en effect. Je kunt kruiden kopen die gezondheidsbevorderende eigenschappen bevatten of je kunt voor een kruid kiezen dat een trippy-achtig effect heeft.

Zo geven sommige kruiden extra energie, terwijl andere kruiden zeer geschikt zijn bij het afvallen.

Gezonde kruiden en specerijen

Bij de gezonde kruiden en specerijen is er een enorm grote keuze met diverse bekende en minder bekende kruiden die geschikt zijn in combinatie met CBD olie of wietolie. Ze hebben een aanvullend effectof zorgen ervoor dat andere kruiden beter kunnen worden opgenomen in het lichaam.

Trippy kruiden met hallucinogene werking

Naast dat kruiden vaak een gezonde aanvulling voor het lichaam zijn, bestaan er ook vele kruiden die een psychedelische werking teweeg kunnen brengen. Deze trippy kruiden veranderen je bewustzijn en veroorzaken geestverruimende effecten.

Daarnaast zijn er kruiden die je extra energie kunnen geven of die een rustgevend en ontspannend effect hebben.

Wie volledig (visueel) en potente hallucinerende middelen zoekt, kan terecht bij onze kweeksetjes voor paddo's of verse magic truffels

Afrodisiacum, een kruidenmiddel voor seksueel plezier

Tot slot kun je ook kruiden bestellen die als doel hebben om de geslachtsdrift te stimuleren. Deze afrodisiaca zijn in staat je liefdesleven een flinke boost te geven.

Ze kunnen het seksleven verbeteren en staan garant voor extra seksueel plezier. De kruiden zijn ingedeeld per merk en per effect dat een bepaald kruid kan geven.

Zo ga je veilig om met kruiden die je als supplement gebruikt

Wanneer je kruiden als supplement gaat gebruiken om gezondheidsredenen, als trippy herb of andere reden, is het verstandig het volgende in acht te nemen:

 • Raadpleeg altijd eerst een arts als je medicijnen gebruikt. Sommige kruiden kunnen namelijk interacties aangaan met bepaalde medicijnen. Deze interacties kunnen de effectiviteit van het medicijn beïnvloeden, of zelfs rechtstreeks gevaar voor de gezondheid opleveren;
 • Gebruik hallucinerende kruiden en andere soortgelijke middelen altijd onder veilige omstandigheden. Dus niet op straat, in stadsparken, of in het verkeer. Als je weinig ervaring met deze kruiden hebt, zorg ervoor dat er mensen aanwezig zijn die je kunt vertrouwen en die op je letten tijdens je trip. Combineer nooit met andere middelen zoals alcohol, cannabis of drugs. Raak niet in paniek, er kan niets gebeuren;
 • Gebruik dezelfde kruiden niet elke dag als supplement. Het is belangrijk om pauzes in te lassen, zodat je lichaam de stoffen uit de kruiden ook kwijt kan raken. 

Koop makkelijk, snel en discreet in onze online Smartshop

Je bestelt in online of in de winkel in Rotterdam altijd makkelijk, terwijl je je bestelling snel en discreet ontvangt. Veel plezier met onze ruime kruidencollectie!

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.