Om de website te bezoeken dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Ik ben 18+ Ik ben nog geen 18 jaar.

Waterpijpen

Waterpijpen of Shisha's in de Rookshop van Apollyon

Voor een waterpijp of Shisha van heel goede kwaliteit ben je bij Headshop & Smartshop Apollyon aan het juiste adres.

We hebben een ruime keuze glazen, metalen en keramieke waterpijpen samengesteld. En uiteraard zijn ook de klassieke shisha's, bekend uit het midden oosten, in alle maten, kleuren en designs ruim vertegenwoordigd.

Wat is het verschil tussen een waterpijp en een bong?

Wij hebben onze collectie waterpijpen in een andere categorie ondergebracht dan onze bongs. Ze verschillen namelijk qua werking van elkaar. 

Waterpijpen worden ook wel Shisha's, Hookah's of Nargileh's genoemd en komen oorspronkelijk uit het Midden-Oosten, waar men ze gebruikte om tabak met een smaakje te roken. 

Hoewel beide volgens hetzelfde principe werken, merk je aan het ontwerp van een waterpijp dat het minder geschikt is om marihuana of hasj mee te roken, dan een bong.

Zo laat cannabis bij verbranding een plakkerig residu achter, dat vrij snel de luchtslang en de andere nauwe doorgangen van de Shisha zal blokkeren. Dit zijn onderdelen die bovendien ook moeilijker zijn schoon te maken dan een bong. 

Een waterpijp of Shisha is verder duidelijk ontworpen om langere rooksessies te houden dan een bong, waar je na een paar flinke teugen al compleet stoned kunt zijn. 

Wij adviseren dan ook je Shisha te gebruiken voor het roken van andere rookwaar dan wiet of hasj. Het scheelt op termijn echt een hoop gedoe met schoonmaken!

Bestel jouw speciale soort waterpijp eenvoudig online bij Apollyon

Het maakt niet uit wat voor soort waterpijp je koopt. Hoe groot of delicaat dan ook, bestellen in de online Rookshop van Apollyon is altijd eenvoudig en de levering snel en discreet!

Dus als je voortaan lekker wil loungen onder het genot van je favoriete smaak tabak, kom je in de Rookshop van Apollyon ruimschoots aan je trekken.

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.