Om de website te bezoeken dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Ik ben 18+ Ik ben nog geen 18 jaar.

Kortingsactie lente 2020

Eucalyptol Terpeen

geen
 • Deze terpeen heeft een  fris aroma van kamfer met munt en een pittige smaak met een verkoelende sensatie
 • Eucalyptol komt in hoge concentraties voor in de blauwe gomboom (Eucalyptus globulus) en vele andere eucalyptus soorten, maar ook in munt, tijm, basilicum, salie en andere aromatische kruiden
 • Eucalyptol terpeen isolaat van Cibiday is 100% natuurlijk en komt uit planten
 • Het komt ook voor in klassieke wietrassen zoals ACDC en Super Silver Haze
 • Geschikt om te vermengen door je eigen CBD, CBG of THC olie 
 • Schadelijk bij hoge concentraties, dus altijd verdunnen tot 1-2% bij inname!
 • Geschikt om te dabben of te roken, niet meer dan 1 druppel per sessie
 • Inhoud: 2 ml onverdunde terpeen isolaat
 • Buiten bereik van kinderen en dieren bewaren
 • Niet gebruiken tijdens de zwangerschap of het geven van borstvoeding
 • Afgesloten bewaren in de koelkast bij 2 tot 8 °C
Beschikbaarheid
Direct leverbaar
 € 12,95 € 11,66
Bestel in onze beveiligde betaalomgeving
 • Leukste assortiment van de Benelux
 • Winkel in Rotterdam
 • Gratis verzending vanaf 49 euro

Specificaties van Eucalyptol Terpeen

Merknaam product
Cibiday

Beschrijving

De herkomst van eucalyptol terpeen isolaat van Cibiday

Het aroma en de smaak van Eucalyptol terpeen zijn te beschrijven als een fris aroma van kamfer met munt. Daarnaast heeft het een pittige smaak met een verkoelende sensatie.

Eucalyptol terpeen is vooral afkomstig uit de bladeren van de blauwe gomboom (Eucalyptus globulus) en die van andere eucalyptus soorten. Het vormt tot wel 90% van de samenstelling van eucalyptus olie. Verder komt het voor in de etherische olie van de kamferboom, munt, tijm, basilicum, salie en andere aromatische kruiden. Echter in veel lagere concentraties dan de eucalyptus bomen.

Eucalyptol komt tot slot ook voor in bepaalde cannabis rassen. Zo bevatten bijvoorbeeld de wietsoorten ACDC en Super Silver Haze deze terpeen.

Aan de schappelijke prijs van de eucalyptol terpeen isolaat van Cibiday is te zien dat deze terpeen vrij makkelijk winbaar is en er ook veel aanbod van de bronplanten is, waar het in voorkomt.


Waar gebruikt men eucalyptol zoal voor?

Eucalyptol wordt ook toegevoegd aan hoestdrankjes, hoest snoepjes en mondwater. Het heeft namelijk een remmende werking op de afscheiding van slijm in de luchtwegen. Daarnaast heeft het een antibacteriële en schimmelwerende werking en zorgt het voor een frisse adem.

Verder gebruikt men eucalyptol als geurstof en als smaakmaker bij cosmetica, parfums, voedsel en dranken, maar ook in sigaretten. Daar vervult het de rol van smaakverbeteraar.

Het wordt ten slotte ook toegevoegd aan middelen tegen insecten. Eucalyptol heeft namelijk van nature een insectenwerende werking. De mannetjes van sommige bijensoorten voelen zich daarentegen juist tot eucalyptol aangetrokken, omdat zij deze stof nodig hebben om zelf feromonen aan te kunnen maken. Deze feromonen gebruiken ze om vrouwtjes mee aan te trekken.

Eucalyptol gebruikt men overigens altijd in lage concentraties, omdat het schadelijk kan zijn voor de gezondheid. Verdun het daarom altijd tot 1-2% voordat je het inneemt.

Je kunt van de nuttige eigenschappen van eucalyptol profiteren door het toe te voegen aan je eigen supplementen, zoals CBG, CBD of THC. Doe dit altijd op een veilige en verantwoorde manier. Daarover lees je hieronder meer.


Veilig en verantwoord gebruik van eucalyptol terpeen isolaat van Cibiday

Berg het flesje eucalyptol terpeen isolaat van Cibiday altijd goed afgesloten, donker en koel (2 - 8 °C) op. En buiten het bereik van kleine kinderen en dieren.

Verdun eucalyptol terpeen isolaat altijd tot 1-2% van de stof waar je het aan toevoegt, dus bijvoorbeeld aan je eigen THC- of CBD-olie.

Bij dabben of roken, nooit meer dan 1 druppeltje per rook- of dabbing sessie.

Niet gebruiken in slecht geventileerde ruimtes en niet in aanwezigheid van kleine kinderen of dieren.

Gebruik geen geconcentreerde terpenen bij zwangerschap of het geven van borstvoeding.


Geleverd in flesje van violet glas 

De eucalyptol terpeen isolaat van Cibiday zit in een uniek flesje dat gemaakt is van violet glas. Dit glas is bijna zwart van kleur, omdat uit onderzoeken is gebleken dat violet glas een optimale bescherming biedt aan stoffen die gevoelig zijn voor licht. Licht zorgt er immers voor dat terpenen snel afbreken en zo hun effectiviteit verliezen.

Beoordelingen

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Eucalyptol Terpeen
Uw waardering
Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.