Om de website te bezoeken dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Ik ben 18+ Ik ben nog geen 18 jaar.

Olie Rigs

Olie Rigs - Wax Bongs kopen bij Apollyon, de Smartshop van Rotterdam

In onze uitgebreide BHO shop kun je diverse olie rigs, -bubblers en -pijpen kopen die speciaal ontworpen zijn voor het gebruik van cannabis concentraten, ook wel dabs genoemd. Met deze wax bongs en -pijpen, die zijn voorzien van allerlei extra's zoals een nail en dome, maak je dankzij onze Smartshop Rotterdam dabbing tot een waar genot!

Waarvoor gebruik je een rig of oliebong?

Het is bij het gebruik van BHO noodzakelijk een speciale olie pijp of bong te gebruiken, de zogeheten rigs, zodat je op de meest optimale manier kunt genieten van het THC-rijke wiet extract.

Een vlam bij je dabs zorgt er immers voor dat een groot gedeelte verbrandt en dat wil je voorkomen met het waardevolle product.

Verschil tussen een rig en een bong zit hem in de nagel of nail

Om de bovenstaande reden gebruik je bij dabbing dus geen gewone bong maar één die is voorzien van een borosilicaat glazen of een titanium nail.

Deze nagel kan extreem hoge temperaturen verdragen en kan met een aansteker die een blauwe vlam geeft worden verhit totdat deze roodgloeiend ziet.

Het nut van de Nail en de Dome

Over de nail wordt een dome geplaatst, die er voor zorgt dat de BHO, die je met een dabber stick op de verwarmde nagel hebt geplaatst, wordt verdampt en wordt opgevangen in de glazen koepel, waarna je deze kan inhaleren via de gebruikelijke manier waarop je gewone bongs rookt.

Wij hebben ze van de beste merken, voor elke situatie

In de online BHO shop van Apollyon vind je gerenommeerde merken zoals Blaze Glass, Black Leaf en Grace Glass. En we hebben ze voor elke situatie, of je nu lekker thuis wilt genieten of onderweg! 

Al ons glaswerk versturen wij stevig verpakt op, dus over kapot glas hoef je je geen zorgen te maken!

Je bent natuurlijk ook altijd welkom in onze winkel in Rotterdam om ze zelf te bekijken en in de hand te houden.

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.