Om de website te bezoeken dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Ik ben 18+ Ik ben nog geen 18 jaar.

Beta-Pineen Terpeen

geen
 • Bèta-Pineen Terpeen Isolaat van Cibiday wordt geleverd in een donker flesje van violet glas, waar 2 ml pure, onverdunde terpeen in zit
 • Bekend om de opbeurende, frisse geur
 • Bèta-pineen terpeen isolaat kun je toevoegen aan bijvoorbeeld CBD, CBG of THC olie 
 • Let wel op dat het altijd verdund is tot 1-2%, voordat je het inneemt
 • Bèta-Pineen hoort in de terpenenprofielen van vrijwel alle Indica- en Sativa wietrassen
 • Geschikt om te dabben of te roken, of als aroma voor je eigen gemaakte zalfjes, lotions en dergelijke 
 • Verkregen via stoomdestillatie
 • Buiten bereik van kinderen en dieren bewaren
 • Niet gebruiken tijdens de zwangerschap of het geven van borstvoeding
 • Afgesloten bewaren in de koelkast bij 2 tot 8 °C
Beschikbaarheid
Direct leverbaar
 € 8,95
Bestel in onze beveiligde betaalomgeving
Voor 16:00 besteld, vandaag nog verstuurd!
 • Grootste assortiment van de Benelux
 • Winkel in Rotterdam
 • Gratis verzending vanaf 49 euro

Specificaties van Beta-Pineen Terpeen

Merknaam product
Cibiday

Beschrijving

Over bèta-pineen terpeen

Bèta-pineen terpeen, ofwel β-pineen, heeft – net als alfa-pineen - een kenmerkende dennengeur. Deze terpeen heeft zowel onder mensen als dieren toepassingen die te maken hebben met de typische geur.

Zo heeft deze geurige stof in het dierenrijk een interessante toepassing. Insecten gebruiken namelijk bèta pineen in onderlinge chemische communicatie met elkaar.

Ook bij mensen heeft de frisse geur van deze stof effecten. De effecten van bèta-pineen terpeen kunnen een positief effect op de stemming hebben. Zo heeft onderzoek naar het gebruik van beta pineen in traditionele Mexicaanse medicijnen, uitgewezen dat deze terpeen samen met limoneen een verlichtend effect heeft op de klachten die samenhangen met neerslachtigheid. Je wordt er met andere woorden blijer van. Let wel dat dit niet betekent dat bèta pineen een medicijn is tegen depressie! Bij klinische depressie dien je altijd contact op te nemen met je huisarts.

De terpeen isolaten van Cibiday zijn veelal via stoomdestillatie verkregen en geïsoleerd uit planten. Naast in hop, komijn en zeedennen, komt bèta Pineen ook voor in vrijwel alle wietsoorten. Zo bevatten alle sativa- en indica wietvarianten beiden significante gehaltes van deze geurige stof! 


T
oepassingen van bèta-pineen terpeen

Je kunt bèta terpeen isolaat aan je eigen hennepextracten toevoegen, zoals CBD, CBG en THC oliën. Deze terpeen is immers vast bestanddeel in het terpenenprofiel van wiet. Naast de aangename geur en de positieve effecten op stemming kun je experimenteren om te kijken of je ook andere effecten merkt.

Daarnaast is bèta-pineen vaste component van vrijwel alle wietrassen. Je kunt het daarom toevoegen aan je eigen cannabinoïden extracten, waaronder THC, ook bij het dabben of roken, maar niet meer dan 1 druppel per sessie!

We vertellen je hieronder meer over hoe je deze onverdunde terpeen veilig gebruikt.


Zo gebruik beta-pineen terpeen van Cibiday veilig en verantwoord

Onverdunde terpeen isolaten moet je altijd eerst verdunnen voordat je ze inneemt. Dus nooit rechtstreeks in de mond druppelen! In dit geval dien je de beta-pineen terpeen van Cibiday te verdunnen tot 1 á 2% van de stof waar je het aan toevoegt.

Het flesje moet je na aanschaf altijd koel en donker bewaren, op een temperatuur van tussen de 2 en en de 8 graden Celsius. Daarnaast dien je het flesje altijd goed gesloten op te bergen, buiten het bereik van kinderen en dieren.

Doe nooit aan aromatherapie met terpenen in een slecht geventileerde ruimte en zorg ervoor dat er geen kleine kinderen en dieren aanwezig zijn.

Gebruik geen terpenen bij zwangerschap of het geven van borstvoeding. Veiligheid is heel belangrijk.

De bèta-pineen terpeen isolaat van Cibiday zit in een uniek flesje dat gemaakt is van violet glas. Dit glas is bijna zwart van kleur. Zo blijft je aankoop heel lang houdbaar, beschermd tegen afbraak door licht!

Beoordelingen

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Beta-Pineen Terpeen
Uw waardering
Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.