Om de website te bezoeken dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Ik ben 18+ Ik ben nog geen 18 jaar.

Alfa-Pineen Terpeen

geen
 • 100% Natuurlijk Terpeenisolaat van Cibiday!
 • Alfa-Pineen maakt deel uit van het terpenenprofiel van een aantal bekende wietsoorten, zoals ACDC, Blue Dream, Pineapple Express, Strawberry Cough, Jack Herer, Og Kush, Romulan, Chemdawg, Bubba Kush, Trainwreck en Dutch Treat
 • Alfa-pineen hoort thuis in een full-spectrum extract
 • Ook geschikt om te roken en te dabben, maar nooit meer dan 1 druppel per keer
 • Niet onverdund innemen, altijd verdunnen tot 1%-2%
 • Geen terpenen gebruiken bij zwangerschap of het geven van borstvoeding
 • Koel (2 en 8 °C) en goed afgesloten bewaren, buiten het bereik van kinderen en dieren
 • Inhoud: 2 ml onverdund Alfa-Pineen Terpeen Isolaat
Beschikbaarheid
Direct leverbaar
 € 8,95
Bestel in onze beveiligde betaalomgeving
 • Grootste assortiment van de Benelux
 • Winkel in Rotterdam
 • Gratis verzending vanaf 49 euro

Specificaties van Alfa-Pineen Terpeen

Merknaam product
Cibiday

Beschrijving

Wat is Alfa-Pineen Terpeen?

Als je de typische geur van een nat dennenbos op een warme dag kent, ken je de geur van alfa pineen. Het is een terpeen die naast in dennen voorkomt in vele soorten planten, zoals eucalyptus, rozemarijn, salie, Griekse Bergthee, terpentijnboom en citrus. Samen met bèta-pineen en d-limoneen, behoort alfa-pineen dan ook tot de meest voorkomende terpenen in het plantenrijk. Alfa-Pineen Terpeen Isolaat is dus een terpeen die is geïsoleerd uit de essentiële olie van planten, waar meerdere soorten terpenen in zitten.  

Daarnaast maakt Alfa Pineen deel uit van het terpenenprofiel van wietsoorten zoals ACDC, Blue Dream, Pineapple Express, Strawberry Cough, Jack Herer, Og Kush, Romulan, Chemdawg, Bubba Kush, Trainwreck en Dutch Treat.


Gebruik van Cibiday Alfa-Pineen Terpeen Isolaat

Als je Full Spectrum extracten belangrijk vindt, mag Alfa-Pineen Isolaat van Cibiday daarom zeker niet ontbreken in je eigen extract van cannabis! Daarnaast is het ook vast onderdeel van vele essentiële oliën en aromatherapieën, want laten we eerlijk zijn: die frisse dennengeur is best rustgevend en ontspannend.

Het onverdunde isolaat van Alfa-Pineen is daarnaast ook geschikt als toevoeging bij het dabben of roken van je eigen wiet, omdat het niet in olie is opgelost. Olie zal immers gaan roken en een zeer onaangename zwarte walm verspreiden. Let wel op dat je nooit meer dan een druppel per keer rookt of dabt.

Dus als je het terpenenprofiel van je eigen CBD- of THC-extract wil completeren, aan aromatherapie doet, of op zoek bent naar de typische frisse dennengeur voor je eigen producten,


Aanwijzingen voor veilig en verantwoord gebruik van Alfa-Pineen Terpeen Isolaat van Cibiday

Het flesje Alfa-pineen terpeen isolaat moet je na aanschaf altijd koel bewaren, op een temperatuur tussen de 2 en en de 8 graden Celsius. Daarnaast dien je het flesje altijd goed gesloten op te bergen. Het gaat immers om een concentraat, dus om een licht ontvlambaar product. 

Daarom mag je het ook alleen verdund gebruiken, tot een gehalte van 1 tot 2%. Bij dabben en roken nooit meer dan een druppel onverdunde terpenen toevoegen per keer.

Gebruik geen terpenen als je zwanger bent, of borstvoeding geeft!


Geleverd in een flesje van ultraviolet glas.

Net als al onze terpenen producten, zit ook alfa pineen terpeen isolaat in een uniek flesje dat gemaakt is van violet glas en bijna zwart van kleur is. Dit type glas biedt een optimale bescherming tegen de invloed van daglicht. Licht zorgt er immers voor dat terpenen snel afbreken en zo hun effectiviteit verliezen.

Beoordelingen

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Alfa-Pineen Terpeen
Uw waardering
Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.