Om de website te bezoeken dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Ik ben 18+ Ik ben nog geen 18 jaar.

De drukte bij PostNL door de Coronacrisis zorgt soms voor wat langere levertijden!

Snuifartikelen

Snuifartikelen kopen?

Ons snuifassortiment bestaat uit een zeer ruime keus artikelen die bij het snuiven een handige hulp kunnen bieden. Zo kun je artikelen vinden om je snuifpoeder in om te bergen, middelen om poeder mee te versnijden en uiteraard buisjes om te kunnen snuiven in stijl.

Uitgebreide snuif collectie

In de collectie kun je onder andere bulletjs en potjes vinden in allerlei kleuren en van diverse soorten materiaal gemaakt. Maar ook snowseals en ponypacks zijn ruimschoots vertegenwoordigd en te koop in diverse afmetingen. En naast de persen en mallen kun je ook manitol en inositol in ons uitgebreide assortiment snuifartikelen kopen.

Apollyon zorgt altijd voor een discrete bezorging

Ondanks dat al onze producten 100% legaal zijn, staat Headshop Apollyon erom bekend discretie in hoog vaandel te hebben staan. Hierdoor zal ieder pakket zonder naam van de afzender of vermelding van de inhoud worden bezorgd zodat ook eventueel de buren of huisgenoten het pakje probleemloos kunnen aannemen.

Voor de meest stijlvolle en handige snuifartikelen ben je dus ook in de online Headshop van Apollyon aan het juiste adres! Makkelijk besteld, snel en discreet geleverd!

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.