Om de website te bezoeken dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Ik ben 18+ Ik ben nog geen 18 jaar.

Seedshop

Wietzaadjes kopen? - Seedshop Apollyon heeft een uitgebreide selectie kwaliteit wietzaden voor elke situatie

In de Seedshop van Apollyon koop je de beste wietzaadjes van cannabis variëteiten die voor elke situatie geschikt zijn, of dat nu is voor creatieve situaties, ontspanning of medicinaal gebruik!

Wij hebben cannabis zaden in huis van de bekendste seedbanks, zoals Royal Queen Seeds, Barney's Farm, Growers Choice, niche merken en Cibiday Seeds, het huismerk van CBD olie specialist Cibiday.

De voordelen van zelf cannabis kweken uit wiet zaadjes

Voor het opkweken van eigen wiet uit wietzaadjes ben je bij Seedshop Apollyon aan het goede adres. Je eigen wiet kweken kan op verschillende manieren, maar of je nu buiten in je tuin, op je dakterras in potten met aarde, of in de vrije natuur (guerrilla kweek) aan de slag gaat, over één ding is iedere wietkweker het eens: er is geen betere wiet dan eigen geteelde wiet!

Het verschil met commerciële wiet

Er zit een groot verschil in de wiet die je kweekt met producten uit de seedshop en commerciële wiet. De wiet die je in de koffieshop kunt kopen, wordt veelal gekweekt om een zo hoog mogelijke wietopbrengst te behalen. Meer gewicht aan droge wiettoppen betekent immers meer geld.

Tijdens de groei- en bloeiperiode wordt er van alles toegevoegd om zo hard mogelijk toppen als eindresultaat te verkrijgen. En bij ziekten en plagen wordt veelal gebruikt gemaakt van agressieve en vaak ook verboden bestrijdingsmiddelen.

Volle wietsmaak van eigen teelt

Dit alles komt uiteraard de smaak en de gezondheid niet ten goede en pas wanneer je zelf als hobbykweker je eigen wiet hebt geteeld, zul je het grote verschil met commerciële wiet goed opmerken. Doordat je bij hobbykweek enkel gebruik maakt van puur natuurlijke elementen zoals zonlicht en regenwater en schadelijke middelen uiteraard achterwege laat, zul je de echte volle smaak van marihuana kunnen ervaren.

Kijk ook in onze Rookshop naar bijpassende grinders voor je wiet

Na oogsten komt genieten, dus kun je ook uit ons mooie assortiment een grinder kopen, of bongs en vloeitjes in onze Rookshop! Zo profiteer je meteen van gratis verzending vanaf 50 euro in Nederland of 100 euro binnen Europa.

Of je nu Autoflowering, Gefeminiseerd, Regular wietzaden of wietpollen zoekt, bij Apollyon vind je ze allemaal

In onze online seedshop vind je een ruim assortiment aan wietzaadjes en wietpollen. Je hebt een ruime keus uit gefeminiseerde (vrouwelijke), autoflowering (zelfbloeiende), medicinale en reguliere cannabiszaden.

Alle wietzaden zijn van hoge kwaliteit en afkomstig van gerenommeerde zaadbanken uit de hele wereld.

Kom langs in de winkel van onze Smartshop Rotterdam, of koop ze in de online Seedshop. Eenvoudig besteld, snel en discreet geleverd!

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.