Om de website te bezoeken dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Ik ben 18+ Ik ben nog geen 18 jaar.

Mode-Lifestyle

Mode & Lifestyle, artikelen gebaseerd op cannabis en psychedelica!

Onze Mode & Lifestyle categorie is een rubriek vol fashion, fun en decoratie-artikelen die gebaseerd zijn op wiet, hennep en recreatieve middelen.

Wij hebben producten in wiet-thema, waarmee je in een handomdraai je uiterlijk verfraait, je looks laat opvallen en je levenstijl tentoonstelt. De hele wereld mag weten dat jij, net als ons, de wonderbaarlijke cannabis plant volledig steunt!

Bij Apollyon ben je aan het juiste adres voor wiet gerelateerde producten

In de uitgebreide Mode & Lifestyle rubriek kun je onder andere wiet gerelateerde sieraden, tassen en boxershorts vinden. Maar ook zijn er gekleurde contactlenzen verkrijgbaar waarbij iedereen zijn of haar ogen kunt veranderen van uiterlijk. Zo zijn er lenzen met een cannabis blad erop, met schedels erop of lenzen waarmee je je eigen ogen in heuse kattenogen verandert!

Laat zien dat je cannabis steunt!

Naast je ogen of lippen verfraaien, zijn er in ons assortiment ook vele artikelen te koop waarmee je je huiskamer of slaapkamer in een waar stoners paradijs omtovert.

Wil je ook buiten op straat de wietplant promoten? Met T-shirts, petjes, mutsen, sokken, zonnenbrillen en zelfs stropdassen kun je je geliefde en volledig onschuldige marihuana plant trots met je mee dragen.

Neem gauw een kijkje in ons leuke assortiment en bestel eenvoudig en veilig online!

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.