Om de website te bezoeken dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Ik ben 18+ Ik ben nog geen 18 jaar.

Ocimeen Terpeen

geen
 • Deze onverdunde, pure terpeen wordt geleverd in een donker flesje van violet glas, waar 2 ml Ocimeen Terpeen Isolaat van Cibiday in zit
 • Ocimeen terpeen isolaat is geschikt om toevoegen aan je eigen cannabinoïden- extracten, bijvoorbeeld CBD, CBG of THC
 • Ocimeen maakt deel uit van het terpenenprofiel enkele bekende wietrassen, waaronder Arjan's Haze, Himalayan Gold, Lemon Sour Diesel, OG Kush, Elwyn, Golden Goat, Strawberry Cough, Chernobyl en Space Queen.
 • Geschikt om te dabben of te roken, of als aroma voor je eigen gemaakte zalfjes, lotions en dergelijke 
 • Verkregen via stoomdestillatie
 • Nooit onverdund innemen, verdunnen tot 1-2%
 • Buiten bereik van kinderen en dieren houden
 • Niet gebruiken tijdens de zwangerschap of het geven van borstvoeding
 • Afgesloten bewaren in de koelkast bij 2 tot 8 °C
Beschikbaarheid
Direct leverbaar
 € 66,95
Bestel in onze beveiligde betaalomgeving
 • Grootste assortiment van de Benelux
 • Winkel in Rotterdam
 • Gratis verzending vanaf 49 euro

Specificaties van Ocimeen Terpeen

Merknaam product
Cibiday

Beschrijving

Wat is Ocimeen Terpeen?

In pure vorm heeft Ocimeen terpeen de verschijningsvorm van een heldere, olieachtige vloeistof met een fruitige, bloemige geur, volgens sommigen zelfs met een hint van natte kleren. Vanwege de olievorm lost het slecht op in water. Algemeen neemt men aan dat het in planten een rol speelt bij de afweer tegen insecten en schimmels.

De naam ocimeen is afkomstig van de oude Griekse naam voor basilicum. Basilicum heet daarom ook ocimum basilicum.  Het komt naast in basilicum ook voor in de kamferboom, hop, kumquat, mango, munt, neroli, peterselie, peper, bergamot en lavendel.


Toepassingen van Ocimeen Terpeen van Cibiday

Het onverdunde ocimeen terpeen isolaat van Cibiday is gewonnen en geïsoleerd uit planten waar meerdere terpenen in zitten. Gelet op de lage concentraties in de bronplanten en het isolatieproces, is deze terpeen wat kostbaarder dan andere soorten.

Het aangename bloemige, fruitige aroma van ocimeen terpeen maakt echter dat het gewild is als toevoeging in de voedingsmiddelenindustrie. Daarnaast heeft het toepassingen in de schoonmaakmiddelen industrie en producten voor persoonlijke verzorging.

Ocimeen komt ook voor in enkele wietrassen, waaronder Arjan's Haze, Himalayan Gold, Lemon Sour Diesel, OG Kush, Elwyn, Golden Goat, Strawberry Cough, Chernobyl en Space Queen.

Dit betekent dat je zelf ocimeen kunt toevoegen als supplement voor het aanvullen van de terpenenprofielen in je eigen hennep- en wietextracten, of voor het maken van je eigen cosmetica, lotions en crèmes. Dabben en roken kan ook, maar niet meer dan 1 druppel per sessie!


Zo gebruik je onverdunde ocimeen terpeen veilig

Berg het flesje altijd goed afgesloten op, buiten het bereik van kleine kinderen en dieren. Het gaat immers om een concentraat van een vluchtig, brandbaar product. Wij adviseren bovendien het flesje ocimeen terpeen koel op te bergen, bij een temperatuur van 2 - 8 °C.

Aangezien het product in de vorm van een concentraat is, mag je het daarom  alleen verdund innemen, tot een concentratie van 1 tot 2% van de stof waar je het aan toevoegt. In hoge concentraties kan ocimeen namelijk huidirritaties veroorzaken. Bij contact met de ogen bovendien irritatie of blijvende schade. Het is ook heel giftig voor dieren die in water leven. 

Gebruik onverdunde terpenen nooit in een gesloten ruimte, zeker niet als er ook kinderen en dieren aanwezig zijn.

Tijdens de zwangerschap of het geven van borstvoeding kunt u liever geen terpenen gebruiken.

Beoordelingen

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Ocimeen Terpeen
Uw waardering
Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.