Om de website te bezoeken dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Ik ben 18+ Ik ben nog geen 18 jaar.

Dutch Passion Zaden

2 producten

12 24 36

2 producten

12 24 36

Dutch Passion Wietzaden, de beste kwaliteit wietzaden

Dutch Passion ontwikkelt, upgradet, produceert en verkoopt wietzaden sinds 1987, wat hen één van de allereerste Nederlandse Seed Companies maakt.
Door de jaren heen hebben ze veel ervaring ingewonnen met ontwikkelen, produceren en marketen van de allerbeste kwaliteit cannabis seeds.
In 1998 brak Dutch Passion de markt open op het gebied van de technologie voor wietzaadjes door te komen met gefeminiseerde wietzaden. Onder de juiste kweekomstandigheden brengen deze zaadjes enkel de felbegeerde vrouwelijke planten voort.

Nieuwe genetica opsporen

Missie: de basis van hun succes is de genetische controle die ze houden over hun zaadlijnen en de constante aanvulling van nieuwe genetica die ze overal in de wereld opsporen. Het alsmaar verbeteren van hun wietzaadjes is hun primaire doel. 

Regulier en gefeminiseerd

Naast de genetica van deze wietzaden, selecteren ze ook specifiek op rijpheid, grootte en kweektijd (95%) onder onze zaden. Ze zetten doorlopend alles op alles om u te voorzien van de allerhoogste kwaliteit Cannabis-genetica voor 'regular' en 'feminized' wietzaden. Nu en in de toekomst! Hun succes is uw succes, en uw succes is dat van hen.

Prijswinnende wiet-genetica

Prijzen die ze gewonnen hebben:
1e Prijs Outdoor, High Life Holland 2008 (Frisian Dew)
1e Prijs best Indica, Tipo Forte, Bologna 2008 (Mazar)
1e Prijs Highlife Cup 2002 (Euforia)
1e Prijs High Times Cup 2000 (Blueberry)
1e Prijs Cannabis Cup 1992 (Super Haze)
2e Prijs best Indica, High Life Barcelona 2007 (Blue Moonshine)
2e Prijs Highlife Cup 2002 (Mazar)
2e Prijs High Times Cup 2000 (Euforia)
3e Prijs High Times Cup 2001 (Blueberry)
Je ziet het, in de online Seedshop van Apollyon hebben wij alleen de beste leveranciers geselecteerd. Bestel je zaadjes eenvoudig en ontvang ze snel en discreet!
Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.