Om de website te bezoeken dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Ik ben 18+ Ik ben nog geen 18 jaar.

Kamfeen Terpeen

geen
 • Kamfeen heeft vele toepassingen, bijvoorbeeld als smaakstof in de voedselindustrie, geurstof in wasmiddelen, verf, schoonmaakproducten, cosmetica en producten voor de persoonlijke verzorging
 • Kamfeen komt voor in vele wietrassen, waaronder O.G. Kush, ACDC en Banana Kush
 • Belangrijk bestanddeel in Tulsi-olie
 • Geschikt voor aromatherapie
 • Niet geschikt voor inname!
 • Geschikt om te dabben of te roken, niet meer dan 1 druppel per sessie
 • Inhoud: 2 ml onverdunde terpeen isolaat
 • Buiten bereik van kinderen en dieren bewaren
 • Niet gebruiken tijdens de zwangerschap of het geven van borstvoeding
 • Afgesloten bewaren in de koelkast bij 2 tot 8 °C
Beschikbaarheid
Direct leverbaar
 € 16,95
Bestel in onze beveiligde betaalomgeving
Voor 16:00 besteld, vandaag nog verstuurd!
 • Let op: drukte bij PostNL door de Coronacrisis zorgt soms voor wat langere levertijden!
 • Leukste assortiment van de Benelux
 • Winkel in Rotterdam
 • Gratis verzending vanaf 49 euro

Specificaties van Kamfeen Terpeen

Merknaam product
Cibiday

Beschrijving

Over Kamfeen Terpeen Isolaat van Cibiday

Kamfeen is een terpeen die de kenmerkende geur heeft van kamfer. Anders dan de meeste terpenen die Cibiday verkoopt, komt kamfeen niet in de natuur voor. Kamfeen Terpeen Isolaat van Cibiday is dan ook verkregen uit een andere terpeen, namelijk alfa pineen. Het scheikundig proces waarlangs men kamfeen uit alfa pineen verkrijgt, heet isomerisatie.

Bij isomerisatie wordt een bestaand molecuul omgezet in een ander molecuul met precies dezelfde atomen, maar wel in een andere structuur. Moleculen die op deze manier zijn verkregen, heten isomeren. Daarom heet kamfeen ook wel een isomeer.


Waar gebruikt men Kamfeen Terpeen Isolaat zoal voor?

In het dagelijks leven heeft Kamfeen Terpeen Isolaat vele toepassingen. Zo is het een smaakstof in de voedselindustrie en wordt het onder meer als geurstof toegevoegd aan wasmiddelen, verf, schoonmaakproducten, cosmetica en producten voor de persoonlijke verzorging.

Kamfeen is verder ook een bestanddeel in enkele essentiële oliën, waaronder de bekende Tulsi oil, die men in ayurvedische aromatherapie gebruikt.

Deze terpeen komt ook voor in vele wietrassen, waaronder O.G. Kush, ACDC en Banana Kush. Bovendien in iets hogere concentraties in Indica-dominante rassen. Dit maakt Kamfeen Terpeen Isolaat van Cibiday dan ook geschikt om te roken en te dabben. Gebruik echter nooit meer dan 1 druppel per volledige sessie.


Zo gebruik je Kamfeen Terpeen Isolaat van Cibidau op een veilige manier

Berg het flesje altijd goed afgesloten op, buiten het bereik van kleine kinderen en dieren. Het gaat bovendien om een concentraat en een vluchtig, brandbaar product.

Kamfeen dampen zijn giftig in hoge concentraties. Dit geldt ook voor hoge doses via inname door de mond, of wanneer het op de huid is aangebracht. In hoge doses kan kamfeen bij inademing of contact met de huid leiden tot irritatie van luchtwegen en de huid. Tot slot is het zeer giftig voor alle organismen die in water leven. Gebruik deze stof daarom niet in de buurt van aquaria. 

Bij roken of dabben, nooit meer dan 1 druppel gebruiken per rook- of dabbing sessie!

Gebruik Kamfeen Terpeen Isolaat alleen voor aromatherapie, niet voor inname. De maximale veilige dosis voor mensen is namelijk 20 mg per kilo lichaamsgewicht. Dit is heel weinig.  Wij adviseren kamfeen alleen voor aromatherapie, niet voor inname. Ook bij inademing moet je het eerst verdunnen voordat je het gebruikt. Wanneer het als smaakstof en aroma aan voedsel is toegevoegd, gebeurt dat uiteraard altijd in veilige doses.

Gebruik geen terpeen-isolatie bij zwangerschap, of het geven van borstvoeding. Verder moet je niet aan aromatherapie doen in een ruimte waar ook kleine kinderen en dieren in aanwezig zijn.


Geleverd in flesje van violet glas

Het flesje Kamfeen terpeen isolaat van Cibiday zit in een flesje dat gemaakt is van violet glas. Onderzoeken hebben namelijk aangetoond dat violet glas een optimale bescherming biedt aan stoffen die gevoelig zijn voor licht, zoals terpenen. Zo behouden ze lang hun eigenschappen.

Beoordelingen

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Kamfeen Terpeen
Uw waardering
Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.