Om de website te bezoeken dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Ik ben 18+ Ik ben nog geen 18 jaar.
Hennep

Hennep

Hennep, de meest veelzijdige plant op aarde!

In Apollyon Smartshop Rotterdam vind je verschillende lekkere snacks en cosmetische verzorgingsproducten op basis van hennep! Dit is meteen ook de meest veelzijdige maar tevens ook meest ondergewaardeerde plant op onze aarde.

Hennep is goed voor het milieu, mens en dier

De hennepplant groeit veel sneller dan bomen, het is vele malen milieuvriendelijker dan katoen en het is zeer duurzaam. Van hennep kan van alles worden gemaakt, zoals kleding, touw, papier, plastic en zelfs brandstof. Als er iets is dat onze aarde kan redden, dan moet dat wel hennep zijn!

Hennep is een makkelijke plant die onder bijna alle omstandigheden verbouwd kan worden. In tegenstelling tot bijvoorbeeld katoen, is hennep niet belastend voor het milieu en heeft het geen schadelijke bestrijdingsmiddelen bij de teelt nodig waardoor hennepproducten kunnen bijdragen aan een gezonde leefomgeving.

Ook voor mens en dier kan hennep van hoge waarde zijn. Zo kunnen verzorgingsproducten op basis van hennepolie een weldaad voor ons lichaam betekenen waardoor huid, haar en nagels gaan glanzen en stralen. Om een optimale schoonheid en gezondheid van binnenuit te creëren is voedsel dat bereid is uit hennep de meest ideale oplossing.

Natuurlijke behandeling met hennep biedt steeds meer inzichten en mogelijkheden en dat zonder bijwerkingen of stoned te zijn. Hennep biedt ons bovendien een heel scala aan producten en vooral de hennepzaden en de olie hiervan zijn een ware weldaad voor ons lichaam. 

Healthshop Apollyon steunt de hennepplant

Healthshop Apollyon steunt de bijzondere, veelzijdige en vooral waardevolle hennepplant waardoor je in ons assortiment een uitgebreid assortiment hennepproducten kunt kopen.

Niet alleen CBD Olie is nuttig, maar met de aankoop van een hennepproduct help je ook mee de hennepplantages en de hennepproductie te vergroten, waardoor de teelt van het milieuvervuilende katoen beperkt kan blijven en waardoor er geen bomen gekapt hoeven te worden!

Hennep: wel de nuttige kracht, geen stoned effect

Er wordt onderscheid gemaakt tussen marihuana en hennep. Hennep wordt gebruikt voor de industrie en bevat minder dan 0,2% THC, de stof die je stoned maakt. Van hennep producten word je dus niet stoned of high. Marihuana echter (ook wel wiet genoemd), kan hoge concentraties THC bevatten en zeker de olie hiervan gemaakt, BHO (Butane Honey Oil of Butane Hash Oil), kan op percentages van wel 90% THC of meer uitkomen.

Veel patiënten willen wel van het gezondheidsbevorderende effect van door de arts voorgeschreven medicinale wiet kunnen genieten, maar willen niet graag stoned zijn. Hennepzaadolie biedt hierin uitkomst. Doordat de olie, die geperst wordt uit de zaden, maar hele lage concentraties THC bevat, is de kans op stoned of high worden nihil, maar blijft het wel de nuttige kracht behouden.

In de online Healthshop vind je zo ongeveer alles van hennep

Wij hebben een uitgebreid assortiment aan diverse producten van hennep. Je vindt er hennep thee, voedsel van hennep, cosmetica van hennep, dierenproducten tot touwen en kleding, allemaal in hun eigen product categorie. 

Als je van natuurproducten houdt en van hennep in het bijzonder, ben je in de online Healthshop van Apollyon aan het juiste adres.

Bestellen is er bovendien altijd eenvoudig, veilig en de levering snel.

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.