Om de website te bezoeken dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Ik ben 18+ Ik ben nog geen 18 jaar.

Hasj Maken

2 producten

12 24 36
  1. Pollinator 3000
    Pollinator 3000
     € 1.995,00

2 producten

12 24 36

De beste hasj olie maak je zelf

Wat de reden ook mag zijn, medicinaal gebruik of niet, iedereen kan nu zijn of haar eigen hasj olie maken. Daarvoor kan je heel ook goed je zelfgemaakte hasj gebruiken.

We leggen je stap voor stap uit hoe je zelf hasj uit plantmateriaal kunt maken. Wil jij vervolgens ook je eigen hasj olie van topkwaliteit maken?

Hier bij Apollyon vind je alles wat je daarvoor nodig hebt! Het wordt nu wel heel eenvoudig om je eigen hasj olie te maken. Alles wat je nodig hebt voor je eigen hasj olie, of wietolie bestel je nu heel simpel hier in onze online shop. Neem gerust contact op bij vragen.

Hasj olie, het veelzijdig middel

Wist je al dat het gebruik van hasj olie vele voordelen kan bieden? Allereerst werkt het in de regel heerlijk ontspannend. Het high-gevoel dat het geeft wordt over het algemeen als prettig en ontspannend ervaren.

De ontspannende werking is ook heel fijn als je bijvoorbeeld last hebt van gespannen spieren. Sommige mensen kiezen dit product bijvoorbeeld ook voor het gebruik tegen pijn en klachten van misselijkheid als kankerpatiënt.

Ben jij ook op zoek naar hasj olie? Je kunt hiervoor ook je eigen wiet gaan kweken! Zoveel verschilt het niet van het kweken van je eigen groente, fruit en kruiden. Bij onze Seedshop koop je je eigen wietzaden en met de tips op onze website, creëer je zo precies de kwaliteit waar jij naar op zoek bent.

Niet alleen kan je zo makkelijk je eigen hasj olie maken, maar is het ook nog eens geproduceerd vrij van bestrijdingsmiddelen en verontreiniging vanuit de grond.

Extractiebags, Pollinators, Bubbleators en Bubblebags voor het maken van hasj

Wij hebben in de online Headshop van Apollyon meerdere extractiemiddelen op voorraad, waarmee je thuis zelf je hasj kunt maken door de kief van je eigen wiettoppen te scheiden.

Je budget, de hoeveelheid plantmateriaal en de zuiverheid van het eindresultaat zullen bepalen of je kiest voor een Pollinator, Bubbleator, voor Bubblebags of extractiebags.

Hieronder gaan we kort in op de principes van hasj maken en de werking van de verschillende middelen.

Het begint allemaal met het invriezen van je wiettoppen

Welke extractiemethode je uiteindelijk ook gebruikt, allemaal beginnen ze met ingevroren wiettoppen. Hasj maak je namelijk van de harsrijke klieren of trichomen, ook wel bekend als kief.

Kief komt in hoge concentraties op de bloemtoppen van de cannabisplant voor. Wanneer je voldoende kief hebt verzameld, pers je het samen tot de typische plakkerige hasj.

Het invriezen maakt de trichomen bros, waardoor ze makkelijk van de toppen los raken en goed te scheiden zijn.

Nat ijs of droog ijs?

Je kunt voor het scheiden van de kief van de toppen kiezen voor droog ijs (CO2) of ijs van bevroren water. Dit laatse noemen we nat ijs.

Bubble Bags gebruik je met nat ijs

Als je voor Bubble Bags kiest, kies je voor het gebruik van nat ijs en water. Versnipper je plantmateriaal en vries het van tevoren in. Plaats de Bubble Bags in volgorde van afnemende maasgrootte in een emmer. In de bovenste bag met de grootste maasgrootte doe je je versnipperd plantmateriaal, veel ijs en wat water, totdag alles bedekt is. Daarna roer je alles gedurende een aantal minuten heel goed om.

Daarna doe je de Bubblebag waar het ijs en het plantmateriaal in zitten weg en verzamel je per onderliggende Bubblebag het gezeefde materiaal. Hoe fijner de zeef, hoe hoger de kwaliteit van de kief en dus de hasj. Hierna moet je nog het gezeefde materiaal drogen en samenpersen.

Pollinators zijn geschikt voor droog ijs

Droog ijs is te gebruiken bij het scheiden van de kief van versnipperd plantmateriaal in een zeeftrommel, zoals een Pollinator. Strikt genomen is het echter niet nodig aan de Pollinator droog ijs toe te voegen. Fijn versnipperd bevroren plantmateriaal zou voor de werking van een Pollinator voldoende moeten zijn.

Nat ijs in combinatie met blenderen of wassen

Een andere methode om het maximale uit plantmateriaal met nat ijs te halen, is het blenderen van de toppen met ijs en water. Wacht na het blenderen even tot het kief-rijke bezinksel is neergeslagen en giet het overtollige water af.

Je kunt deze procedure desgewenst een paar keer herhalen. Hiermee hebben we meteen ook het principe van de Bubbleator te pakken. De Bubbleator blendert alleen niet, maar werkt als een kleine wasmachine die alle trichomen uit het plantmateriaal "wast". Hierna haal je het kief-rijke water door een aantal zeefjes zoals Bubbleatorbags heen, totdat je alleen nog fijne, hoge kwaliteit kief over hebt.

Welke methode kies je uiteindelijk voor?

Je uiteindelijke keuze voor een bepaalde scheidingsmethode voor je kief zal afhangen van de hoeveelheid plantmateriaal die je per keer wilt behandelen, hoe grondig je te werk wil gaan en hoeveel  gemak je daarbij wilt ervaren. Ook de keuze voor een droge scheiding (Pollinator) of met ijswater (Bubbleator, Bubblebags) kan een fundamentele keuze zijn.

Welke methode je ook kiest, bij Apollyon koop je voordelig de beste hulpmiddelen om thuis eenvoudig je eigen topkwaliteit hasj te maken! De levering is bovendien snel en altijd discreet

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.