Om de website te bezoeken dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Ik ben 18+ Ik ben nog geen 18 jaar.
Rookshop

Rookshop

Producten 1-24 van 582

12 24 36

Producten 1-24 van 582

12 24 36

Rookshop Apollyon: Uitgebreide online smoke shop!

In de Rookshop van Apollyon Smartshop Rotterdam kun je allerlei benodigdheden kopen die het bij roken en blowen goed van pas kunnen komen. Zo is het belangrijk aandacht te besteden aan welke rookaccesoires je gaat gebruiken, als je een goed smakende en gelijkmatig brandende joint wil verkrijgen. 

In onze rookshop vind je onder andere de volgende rookbenodigdheden:

Kleine joint of supersize spliff, vloeipapier is belangrijk

Naast de keuze van een favoriete wietsoort, is het belangrijk het juiste vloeipapier te gebruiken. Het spreekt voor zich dat je voor een klein jointje beter een kleine vloei kunt gebruiken en voor een supersize spliff beter een extra lang stuk van rolvloei kunt afscheuren.

Het gewicht van de vloei, het soort materiaal dat gebruikt is voor de vervaardiging en een eventueel smaakje zijn geheel naar eigen voorkeur te bepalen.

Voor mensen die het lastig vinden om een joint te rollen zijn er speciale voorgedraaide hulzen te koop, die je enkel hoeft te vullen. En mocht je veel blows willen draaien, dan bieden de joint vulmachines een ideale uitkomst.

Je hoeft alleen de wiet fijn te malen met een grinder en eventueel te mixen met tabak of een tabaksvervanger en binnen een half uur heb je een mooie voorraad tot je beschikking.

Joint rollers en roll trays horen bij elkaar

Wanneer je geen gebruik maakt van kant en klare cones, kun je eventueel ook, in plaats van met de hand draaien, gebruik maken van een joint roller. Dat is een klein apparaatje waarmee je heel eenvoudig een joint kan draaien in diverse gewenste lengtes.

Om verspilling te voorkomen zijn de roll trays een ideaal hulpstuk tijdens het bouwen van blows.

Smokeshop gadgets voor het ultieme genot

In onze Smoke Shop of Rookshop kun je naast aanstekers en asbakken ook grinders kopen om wiet te vergruizen, maarook ook stijlvolle zilveren joint houders om luxe te kunnen roken in stijl! Mocht je geen gebruik maken van tips en willen doorroken tot het allerlaatste stukje, dan zijn de roach clips een onmisbare blow tool.

Bestel je rookbenodigdheden eenvoudig en snel in de Rookshop

Alle producten uit onze rookshop bestel je eenvoudig en snel. Wanneer je jouw rookbenodigdheden online bij Smartshop & Headshop Apollyon bestelt, profiteer je van een aantal voordelen:

  • Voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd
  • Leukste assortiment van de Benelux
  • Gratis verzending vanaf 49 euro
  • Veilig bestellen in de beveiligde betaalomgeving
  • Discreet verzonden
Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.