Om de website te bezoeken dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Ik ben 18+ Ik ben nog geen 18 jaar.

Barney's Farm Zaden

2 producten

12 24 36
  1. Critical Kush 5x
    Critical Kush 5x
     € 45,00
  2. LSD 5x
    LSD 5x
     € 45,00

2 producten

12 24 36

Apollyon heeft de toppers van Barney's Farm Zaden al voor je geselecteerd

Barney's Farm staat bekend om de constante kwaliteit die ze leveren. Al sinds de vroege jaren '80 verzamelen de ervaren kwekers bij Barney's Farm Seeds de genetisch breedst verschillende zaadjes vanuit de hele wereld. Zo slaagden ze erin de beste en meest zeldzame marihuana typen te kweken.

In de Seedshop van Apollyon kun je wietzaadjes kopen uit onze collectie van zorgvuldig samengestelde marihuanazaden van onder andere Barney's Farm. Zo ontzorgen wij onze klanten en ontdoen wij jou van keuzestress!

Barneys let goed op hun cannabis genetica

Deze focus op hoge en stabiele kwaliteit genetica heeft in het verleden dan ook geresulteerd in verschillende awards.

Barney's Farm heeft voor uiteenlopende zaadlijnen cannabis-cups in de wacht gesleept. Barney's is altijd op zoek naar nieuwe, uitdagende wietsoorten om de beste genetica te garanderen.

Barneys gebruikt veel genetisch stabiele landrassen 

De kwekers van Barney's Farm gebruiken vele klassieke en bekende landrassen voor hun eigen wietrassen, zoals Nepali, Hawaiian en Kush. Dit maakt hun eigen wietrassen genetisch zeer stabiel. Ze zijn ook geschikt voor zelf wiet olie maken!

Wij hebben onze selectie wietzaden van Barney's overzichtelijk voor je ingedeeld in gefeminiseerde en autoflowering zaden, zodat je makkelijk een keuze kunt maken. 

Je koopt daarom eenvoudig topkwaliteit cannabis zaden uit onze zorgvuldig samengestelde selectie zowel in de winkel als onze online Seedshop!

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.