In de hele maand juli 20% korting op het gehele assortiment!

BHO

Producten 1-24 van 136

12 24 36
 1. Two Ways Olie Vapor Bong
  Two Ways Olie Vapor Bong
   € 59,95 € 47,96
 2. Recycle Rig Paars
  Recycle Rig Paars
   € 54,95 € 43,96
 3. Dabbing Bal
  Dabbing Bal
   € 3,95 € 3,16
 4. Smoke Stack Fluitende Bubbler
  Smoke Stack Fluitende Bubbler
   € 39,95 € 31,96
 5. Dab Pot Hartje Rasta
  Dab Pot Hartje Rasta
   € 4,95 € 3,96
 6. Dab Pot Hart
  Dab Pot Hart
   € 4,95 € 3,96
 7. Blaze Glass Recycler Oliebong
  Blaze Glass Recycler Oliebong
   € 69,95 € 55,96
 8. BHO Silly Dab Bal
  BHO Silly Dab Bal
   € 2,95 € 2,36
 9. Sanitas Stijltang Rosin
  Sanitas Stijltang Rosin
   € 29,95 € 23,96
 10. Plakvrij Wax Potje
  Plakvrij Wax Potje
   € 3,95 € 3,16
 11. Wax Potje
  Wax Potje
   € 3,95 € 3,16
 12. Oil Slick Sheet
  Oil Slick Sheet
   € 19,95 € 15,96
 13. Anti Plak Siliconen Pot BHO
  Anti Plak Siliconen Pot BHO
   € 4,95 € 3,96
 14. Titanium Olie Pan
  Titanium Olie Pan
   € 49,95 € 39,96
 15. Domeless Olie Pan Titanium
  Domeless Olie Pan Titanium
   € 44,95 € 35,96
 16. Anti-Plak BHO Pot D-Luxe
  Anti-Plak BHO Pot D-Luxe
   € 3,95 € 3,16
 17. Dabs Potje
  Dabs Potje
   € 3,95 € 3,16
 18. Wax Concentraat Potje
  Wax Concentraat Potje
   € 3,95 € 3,16
 19. Anti-Kleef BHO Pot D-Luxe
  Anti-Kleef BHO Pot D-Luxe
   € 3,95 € 3,16
 20. Fujima Burner 2in1 Torch
  Fujima Burner 2in1 Torch
   € 31,95 € 25,56
 21. Anti Plak Siliconen Pot Multi
  Anti Plak Siliconen Pot Multi
   € 4,95 € 3,96
 22. Wax Schaal
  Wax Schaal
   € 17,95 € 14,36

Producten 1-24 van 136

12 24 36

BHO - Dabs - Hasjolie

Handige tools voor de bereiding en het gebruik, ook wel dabbing genoemd, van BHO (butaan hasjolie) en AHO (alcohol hasjolie), ook wel dabs genoemd, zoals wax, shatter, glas, honeycomb, candy gummy, budder, en dergelijke. Deze wiet concentraten bevatten een zeer hoog gehalte aan THC waardoor het gebruik hiervan een steeds belangrijkere rol gaat spelen in de cannabis wereld.

BHO maken met extractor

Om zelf butaan hash olie te maken kun je speciale extractors kopen waarmee je simpel en snel je eigen THC-rijke BHO in bezit kunt hebben. Het is belangrijk om het juiste butaangas te gebruiken om een zo zuiver mogelijk eindproduct te verkrijgen. Bereiding met dit uiterst brandbare gas is echter niet zonder gevaar dus lees de gebruiksaanwijzing van de extractor goed door en ga altijd met vol verstand te werk.

BHO gebruik, dabbing

Wanneer de bereiding voltooid is kun je op diverse manieren van de geconcentreerde wax, shatter of olie gebruik maken.De meest populaire manier is via speciale olie pijpen en bongs, de zogeheten rigs, omdat deze voorzien zijn van speciale nails die met een torch aansteker roodgloeiend gemaakt kunnen worden.

Dab tools voor zorgeloos genot

Het cannabis concentraat wordt met een poker, een zogeheten dabber, op de hete nail aangebracht waarna de verdampte dab in een koepel, een dome, wordt opgevangen.Dit wordt dabbing genoemd, dat simpelweg deppen betekent. Naast rigs zijn olie vaporizers een andere geliefde methode om de bijna zuivere THC te verdampen. Speciaal voor het gebruik van plakkerige concentraten is er een ruime keuze aan kleefvrije siliconen dab tools te koop.

Wat is BHO

De afkorting BHO is overgenomen vanuit de Verenigde Staten en staat voor Butane Hash Oil, dat in het Nederlands Butaan Hasjolie wordt genoemd. Andere namen die gebruikt worden voor dezelfde afkorting, zijn:

 • Butane Honey Oil - Butaan Honing Olie

 • Blonde Honey Oil - Blonde Honing Olie

 • Blonde Hash Oil - Blonde Hasj Olie

BHO, ook wel dabs genoemd, bestaat uit geconcentreerde cannabis met een zeer hoog gehalte aan THC, dat met behulp van butaangas van de marihuanaplant wordt gextraheerd. De THC kristallen, ook wel trichomen genoemd, hechten zich aan het oplosmiddel butaan en wanneer dit verdampt wordt, blijft er een uiterst zuivere, bijna pure hasjolie over.

Wat is AHO

De afkorting AHO staat voor Alcohol Hash Oil, of in het Nederlands Alcohol Hasj Olie. Net als BHO bestaat AHO ook uit geconcentreerde cannabis, alleen wordt bij deze methode, in plaats van butaangas alcohol gebruikt.

Dabs, kostbare THC-rijke hasjolie

De hasjolie die is ontstaan, is een plakkerig en helder gekleurd product dat niet bedoeld is om in een gewone bong te roken, maar dat wordt gebruikt in speciale vaporizers en olie bongs, ook wel olie rigs of wax bongs genoemd. Het is namelijk niet de bedoeling dat de vlam in aanraking komt met de kostbare dabs. Het merendeel zal dan namelijk verbranden zonder dat je er veel profijt van hebt.

BHO vormen

Cannabis concentraten die met behulp van butaan worden verkregen kunnen vanwege de gebruikte bewerking in verschillende vormen voorkomen. De substanties, die als verzamelnaam dabs worden genoemd, hebben vanwege de typische verschijningsvormen diverse namen gekregen, waarvan de meest populaire zijn:

 • Olie -hasjolie, honey oil, cannabisolie, thc-olie

 • Wax - budder, honeycomb, wax, ear wax

 • Scherven -shatter, glass, glas

Een uitgebreide selectie aan dabbing tools maakt het gebruik van BHO uiterst eenvoudig en zorgt er vooral voor dat je optimaal van elke vorm van het waardevolle wiet concentraat kunt genieten.

Anti-plak bewaaradvies voor dabs

Om je kostbare dabs te bewaren kun je vanwege het plakkerige gehalte het best een potje gebruiken dat vanwege het gebruikte materiaal zorgt dat de inhoud niet kan vastplakken. De anti-stick potjes die gemaakt zijn van siliconen zijn een ideale oplossing. Zelfs het allerlaatste restje kun je probleemloos uit de pot verwijderen, zodat je ten volste kan genieten van "The great gold of THC".

Recreationeel en gezondheidsbevorderendgebruik

Butaan lost, naast THC, ook andere cannabinoden die in cannabis aanwezig zijn op, zoals bijvoorbeeld CBD, waardoor butaan hasjolie ook uitermate geschikt is voor gezondheidsbevorderendedoeleinden. Maar vanwege het extreem hoge THC gehalte is BHO vooral geliefd bij recreationele gebruikers van cannabis.

Naast deze twee belangrijke componenten bevat hash olie ook een hoog gehalte aan terpenen en terpenoden, die naast allerlei belangrijke functies voor de plant zelf ook vooral de smaak en het volle aroma goed tot hun recht laten komen.

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.