Om de website te bezoeken dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Ik ben 18+ Ik ben nog geen 18 jaar.
Drugs Tests

Drugs Tests

Drugs testen kopen - Drugs testen is geen overbodig luxe

Drugs tests koop je in de Headshop van Apollyon! Test je drugs met deze gebruiksvriendelijke drugtesten die een of meerdere potentieel schadelijke substanties opsporen binnen een paar minuten tijd, of juist de zuiverheid van een bepaalde drug of psychedelica kunnen testen.

Met de EZ Test drug identificatie testkits kun je op betrouwbare wijze pillen of poeders testen op aanwezigheid van substanties zoals MDMA, THC, Mephedrone, Methylone of cocaïne.

Cocaïne, Ecstasy, LSD, Hasj en Wiet testen op zuiverheid of schadelijke vernijdingsmiddelen

Zo kun je cocaïne, ecstasy, LSD en zowel natuurlijke als synthetische cannabis testen op zuiverheid. Wij hebben testen die de aanwezigheid van bekende versnijdingsmiddelen, of heel schadelijke versnijdingsmiddelen kunnen aantonen.

Twijfel je of je wel echte hasj of wiet hebt? Met de THC testen van EZ test toon je eenvoudig de aanwezigheid van die psychoactieve stofje aan. Zowel in natuurlijke wiet en hasj, als bij synthetische cannabinoïden zoals spice.

De EZ-drugstests zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar bij De online Headshop van Apollyon. Ze zijn allemaal veilig en makkelijk in gebruik. Bovendien zijn ze betrouwbaar.

Je bestelt ze eenvoudig online voor een snelle, betrouwbare en discrete levering.

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.