Om de website te bezoeken dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Ik ben 18+ Ik ben nog geen 18 jaar.
Waterpijpen

Waterpijpen

Waar bestaat een waterpijp uit?

Wil jij een goede waterpijp kopen? Een waterpijp online bestellen doe je gemakkelijk in onze rookshop. Het is in de eerste plaats belangrijk om te weten hoe een waterpijp werkt. Een waterpijp bestaat uit vier verschillende delen: een kom voor de tabak, een metalen schacht, een (glazen) reservoir en een slang.

Elk van deze delen is belangrijk voor je uiteindelijke rookervaring. De metalen schacht van de waterpijp loopt vanaf de tabakskom naar het (glazen) reservoir. Het reservoir is gevuld met water. Je kunt ook andere vloeistof gebruiken, zoals alcohol. Dit zal dan voor een dubbel effect zorgen. De metalen schacht hoort zo’n twee centimeter onder water te zitten. In het tabakskommetje plaats je de rookwaar.

Hoe rook je een waterpijp?

Je rookt een waterpijp door tabak in het kommetje te plaatsen en deze af te dekken met aluminiumfolie. Prik hier gaatjes in zodat er lucht door de waterpijp tabak kan stromen. De waterpijp wordt aangemaakt door een brandend kooltje op het aluminium te leggen. Het kooltje voor op de waterpijp is gemaakt van houtskool of op elkaar gedrukt houtskool gruis. Deze steek je aan met een aansteker.

De waterpijp is nu bijna klaar voor gebruik! Het duurt even voor je de gewenste hoeveelheid rook eruit krijgt. Het kooltje moet volledig branden. Ook moet je een paar keer goed zuigen aan de slang om onderdruk te creëren boven het water. Je zuigt namelijk lucht door de vloeistof via de pijpenkop.

Tabak voor een waterpijp

Je rookervaring is pas echt goed met een lekkere smaak tabak. Er zijn talloze smaken tabak die je kunt kopen. Zo kun je bijvoorbeeld de smaak aardbei, vanille, appel of watermeloen gebruiken! De tabak voor in de waterpijp wordt vaak gekenmerkt door een zoete geur.

Waterpijpen of Shisha's in de Rookshop van Apollyon

Voor een waterpijp of Shisha van heel goede kwaliteit ben je bij Headshop & Smartshop Apollyon aan het juiste adres.

We hebben een ruime keuze glazen, metalen en keramieke waterpijpen samengesteld. En uiteraard zijn ook de klassieke shisha's, bekend uit het midden oosten, in alle maten, kleuren en designs ruim vertegenwoordigd.

Wat is het verschil tussen een waterpijp en een bong?

Wij hebben onze collectie waterpijpen in een andere categorie ondergebracht dan onze bongs. Ze verschillen namelijk qua werking van elkaar.

Waterpijpen worden ook wel Shisha's, Hookah's of Nargileh's genoemd en komen oorspronkelijk uit het Midden-Oosten, waar men ze gebruikte om tabak met een smaakje te roken.

Hoewel beide volgens hetzelfde principe werken, merk je aan het ontwerp van een waterpijp dat het minder geschikt is om marihuana of hasj mee te roken, dan een bong.

Zo laat cannabis bij verbranding een plakkerig residu achter, dat vrij snel de luchtslang en de andere nauwe doorgangen van de Shisha zal blokkeren. Dit zijn onderdelen die bovendien ook moeilijker zijn schoon te maken dan een bong.

Een waterpijp of Shisha is verder duidelijk ontworpen om langere rooksessies te houden dan een bong, waar je na een paar flinke teugen al compleet stoned kunt zijn.

Wij adviseren dan ook je Shisha te gebruiken voor het roken van andere rookwaar dan wiet of hasj. Het scheelt op termijn echt een hoop gedoe met schoonmaken!

Wil je een waterpijp kopen?

Apollyon heeft een breed assortiment aan verschillende waterpijpen. We hebben voor iedereen een perfecte waterpijp beschikbaar. Wil je dat jouw waterpijp een echte eyecatcher is? Kies dan voor een grote waterpijp die niet alleen fijn in gebruik is, maar ook een kleurig en opvallend design heeft. Dit zijn vaak de waterpijpen die je veelal in het Midden-Oosten tegenkomt.

Als je wat minder geld wil uitgeven aan een waterpijp, kun je er ook voor kiezen om een kleinere variant te kopen. Deze waterpijpen zijn licht, handzaam en makkelijk mee te nemen. Ideaal dus als je overal wilt genieten van goede tabak, bijvoorbeeld in het park!

Bestel jouw speciale soort waterpijp eenvoudig online bij Apollyon

Het maakt niet uit wat voor soort waterpijp je koopt. Hoe groot of delicaat dan ook, bestellen in de online Rookshop van Apollyon is altijd eenvoudig en de levering snel en discreet!

Dus als je voortaan lekker wil loungen onder het genot van je favoriete smaak tabak, kom je in de Rookshop van Apollyon ruimschoots aan je trekken.

Online of toch in de winkel?

Wil je een waterpijp online kopen? Tegenwoordig is het net zo makkelijk om een waterpijp via een webshop te kopen als in een fysieke winkel. Sterker nog, online heb je vaak veel meer keus en betaal je in de regel minder.

Apollyon heeft een groot aanbod aan waterpijpen in verschillende prijsklassen, materialen en designs. Wil je een grote waterpijp kopen? Als je een waterpijp online bij Apollyon bestelt, hoef je niet na te denken over hoe je hem op de fiets mee naar huis krijgt, maar wordt hij makkelijk en snel op je adres bezorgd. Super makkelijk dus!

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.