Om de website te bezoeken dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Ik ben 18+ Ik ben nog geen 18 jaar.

Blog

 1. Apollyon heeft de ruimste keuze aan grinders in de Benelux!

  Authentieke, stijlvolle, mooie grinders wiet en cannabis bij Apollyon

  Apollyon is de grinder- en crusher specialist

  Als je ooit in een Coffeeshop bent geweest, dan ken je ze: de kleine, felgekleurde acryl grinders of crushers waarmee je wiet tot kleine stukjes vermaalt. Kleine stukjes die vervolgens makkelijker te roken zijn, die je in een vaporizer kunt gebruiken, of waar je mee kunt koken.

  Natuurlijk heeft Apollyon deze kleine, betaalbare, functionele grindertjes ook in het assortiment en kun je ze eenvoudig bestellen. Ze doen immers redelijk goed wat ze moeten doen en ze zijn heel betaalbaar. Nadeel is dat ze niet zo soepel malen als metalen grinders, sneller slijten en ook sneller kapot gaan.

  Maar als je weet dat vermalen cannabis ook fijne THC-rijke kristallen bevat, die je eigenlijk wil scheiden van de rest van het plantmateriaal om later te kunnen toevoegen, dan kijk je zeker verder!

  Als je bovendien ook nog van hoge kwaliteit en design houdt, terwijl de speciale momentjes waarop je van je zorgvuldig gekozen cannabis geniet voor jou heel speciaal zijn, dan loont het zeker de moeite verder te kijken in de uitgebreide collectie grinders van de online Rookshop van Apollyon!

   

  Goede wijn drink je uit een mooi en speciaal glas, goede wiet vermaal je in een professionele, mooie en stijlvolle grinder

  Naast de bekende tweedelige uitvoering met een maalkamer waar alle cannabis in blijft, heeft Apollyon ook Grinders in de meest professionele uitvoeringen en strakke designs; grinders die dus gerust gezien mogen worden!

  Grinders heb je daarnaast in verschillende modellen en merken. Bijvoorbeeld de professionele design-grinders van topmerken zoals Black Leaf en de Thorinder serie van After Grow, die bestaan uit vier onderdelen of meer en die er bovendien zo mooi en strak uit zien, dat je ze eigenlijk altijd op de tafel wil laten staan als bijpassend designstuk voor je interieur. Zo kun je er van blijven genieten, ook wanneer je de grinder niet gebruikt.

  Verder heeft Apollyon grinders in verschillende materialen, zoals geborsteld aluminium, acryl of roestvrij metaal, met of zonder venster, in unieke kleuren en de meest uiteenlopende illustraties  die je kunt bedenken.

  En zeg eerlijk wat is er nu mooier dan een goed werkende, duurzame, mooie design-grinder waarmee je je eigen speciale momenten stijlvol inluidt?


  Authentieke cadeau’s voor elke gelegenheid: bij Apollyon koop je online grinders die gezien mogen worden

  De online Rookshop van Apollyon heeft ze allemaal. Dus ben je op zoek naar een echt authentiek, mooi en stijlvol cadeau voor de feestdagen, voor jezelf of voor een verjaardag, kijk dan gerust verder in het ruimste assortiment grinders van de Benelux!

  Je weet niet wat je ziet…

   

  Lees meer »
 2. Cibiday vernieuwt en gaat Full-Spectrum

  Cibiday vernieuwt en gaat Full-Spectrum

  Meer producten, betere uitstraling voor Cibiday

  In 2019 is kwaliteitsmerk Cibiday, bekend van de verschillende CBD-producten, aan een vergaande kwaliteitsslag begonnen en is zowel de samenstelling als de presentatie van hun assortiment flink uitgebreid en verbeterd!

  Zo hebben zij hun productlijnen uitgebreid met verschillende CBG-oliën en Full-Spectrum (CBD/CBDa) pasta’s. Daarnaast voldoen de verpakkingen van alle supplementen weer aan de allernieuwste wettelijke eisen en hebben ze de uitstraling die bij een kwaliteitsmerk als Cibiday past. In zowel de online Healthshop als de fysieke winkel van Apollyon kun je ze allemaal kopen en bestellen.


  Bij elke Cibiday olie en pasta zit er nu een Nederlands- en Engelstalig informatieblad 

  Als extra service naar hun klanten heeft Cibiday bovendien bij alle oliën en pasta’s een informatieblad bijgevoegd, met daarin antwoorden op de meest voorkomende vragen over CBG en CBD, maar ook met praktische doseringsadviezen per product. Het bleek namelijk dat klanten daar behoefte aan hadden.

  Wat is cannabigerol of CBG? CBG is – naast cannabidiol (CBD) - een andere belangrijke cannabinoïde uit de hennepplant die steeds meer in de belangstelling komt te staan. Cibiday vindt het dan ook noodzakelijk dat deze cannabinoïde voor een ieder beschikbaar is. Bovendien in verschillende sterktes, aangezien iedereen net iets anders reageert op een bepaald cannabinoïden-gehalte.


  Full Spectrum is de “gouden standaard”

  Er is veel te zeggen voor een product waarin een full-spectrum van stoffen uit de hennepplant aanwezig is. Zo profiteer je van alle stoffen zoals cannabinoïden, terpenen en flavonoïden tegelijk en houd je rekening met eventuele modererende effecten die stoffen in elkaars aanwezigheid zouden kunnen hebben.

  Een zeker gehalte aan CBG hoort dan ook bij een volledig spectrum aan werkzame stoffen uit de nuttige hennepplant, vandaar dat Cibiday CBG zowel op zichzelf aanbiedt, als voorgemengd in combinatie met CBD. In ons assortiment vind je dan ook een hele reeks nieuwe Cibiday CBG-oliën in oplopende sterktes van 2.5% tot wel 15%!


  Koop bij Apollyon je Cibiday CBD-producten om zelf te experimenteren 

  In online Healthshop van Apollyon koop je alle CBD-producten, waaronder oliën en pasta's. Je kunt oliën bovendien ook mengen met je eigen THC-rijke olie, om zo tot een volledig cannabis-spectrum te komen waar ook THC in zit. Voor met name gebruikers van mediwiet-olie kan dit een uitkomst bieden. Kortom, de mogelijkheden zijn bijna eindeloos!

  Ga daarom full-spectrum en ervaar zelf welke voordelen de diverse cannabinoïden van Cibiday voor jou kunnen hebben. Met Cibiday kom je zorgeloos de dag door!

  Lees meer »
Copyright ┬ę 2016 Magento. All rights reserved.