Om de website te bezoeken dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Ik ben 18+ Ik ben nog geen 18 jaar.

Blog

 1. Wat zijn magic truffels en welk effect hebben ze?

  Wat zijn magic truffels en welk effect hebben ze?

  Geen besef van tijd, wanden vol kleurige patronen en iedere stap die je zet ontvouwt zich tot een avontuur. Ondanks dat iedereen zijn trip anders ervaart, kan elke psychedelica liefhebber zich hier in herkennen als het gesprek over magic truffels gaat. Maar wat zijn truffels eigenlijk? En waarom zijn ze magisch? Deze blog geeft antwoord op jouw vraag: “Wat zijn magic truffels en welk effect hebben ze?

  Wat zijn magic truffels?

  Magic truffels, ook wel een screlotium genoemd, zijn de bekende ‘paddo’ paddenstoel, en groeien boven maar ook onder de grond. Technisch gezien zijn truffels geen paddenstoelen, maar ze maken wel deel uit van hetzelfde organisme. De bulkige stronken die wij truffels noemen, zijn de opslagruimte van de paddenstoel waar voedingsstoffen in worden opgeslagen. Doordat truffels en paddo’s deel zijn van

  Lees meer »
 2. Wat kun je allemaal kopen bij een Smartshop?

  Wat kun je allemaal kopen bij een Smartshop?

  Misschien heb je in het voorbijgaan wel eens de etalage bekeken van een smartshop. Fel gekleurde waterpijpen, gedecoreerde glazen pijpjes in de gekste vormen, bongs, en afbeeldingen van paddenstoelen en wiet bladeren. Maar, het aanbod van een smartshop is nog veel groter dan je op het eerste gezicht zou denken. In deze blog lees je het antwoord op “Wat kun je allemaal kopen bij een Smartshop?

  Alles voor rokers

  Als we kijken naar wat je allemaal kunt kopen bij een Smartshop Rotterdam, dan vallen de producten voor rokers het eerste op. De rookshop heeft een breed aanbod aan allerlei soorten rokers benodigdheden. Zo kun je bijvoorbeeld bij de rookshop terecht als je op zoek bent naar vloeistof voor je e-sigaret, of als je een nieuwe houder daarvoor wilt kopen. Maar ook als je joints draait met cannabis of kruiden rookt, een pijpje gebruikt of denkt aan het aanschaffen van

  Lees meer »
 3. Hasj olie maken uit zelf gemaakte hasj

  Hasj olie maken uit zelf gemaakte hasj

  Hoe maak je zelf eenvoudig hasj olie? In de vorige blog vertelden wij je hoe je eenvoudig en betrouwbaar zelf hasj kunt maken, het liefst uit eigen gekweekte wiet! In deze blog gaan we verder en leggen we je uit hoe je in een klein aantal stappen eenvoudig hasjolie kunt maken uit je eigen, verse hasj!

  Wij beperken ons hiervoor tot de Rosin Tech-manier van hasjolie maken, aangezien we hasj als uitgangspunt nemen. Er zijn nog vele typen hasj olie die je zelf kunt maken, zoals Butaan Hasj Olie (BHO), Alcohol Hasj Olie (AHO), Budder en Moon Rock.

  Wat is het verschil tussen wietolie en hasj olie?

  Maar eerst gaan we nog even in op het verschil tussen wietolie en hasj olie. Want hoewel bijna hetzelfde, zijn er toch verschillen die van subtiel tot heftig kunnen zijn voor de gebruiker!

  Hasj olie lijkt op honing,

  Lees meer »
 4. Cannabis gebruiken: welke mogelijkheden zijn er?

  Cannabis gebruiken: welke mogelijkheden zijn er?

  Of je nu een ervaren cannabis liefhebber bent of het groen net hebt ontdekt, het is altijd leuk om een nieuwe manier uit te proberen om cannabis te consumeren. De manier van cannabis gebruiken, bepaalt namelijk voor een groot gedeelte de ervaring. Je kunt bijvoorbeeld rustig de hele avond wiet in een joint roken, maar ook een paar keer een hit van een bong nemen. Als je een bong gebruikt, zal je high een stuk intenser zijn. Er zijn nog talloze andere mogelijkheden om cannabis te gebruiken, zoals met een waterpijp, wietolie of via een pijpje. De antwoorden op de vraag “Cannabis gebruiken: welke mogelijkheden zijn er?” hebben we op een rijtje gezet.

  Een joint draaien

  De meest gangbare manier om cannabis te nuttigen is door de wiet in een vloeitje te draaien. Dit komt onder andere doordat je cannabis makkelijk kunt doseren in een joint. Hierdoor kun je goed in de hand houden hoeveel invloed de cannabis op je zal hebben. Een joint draaien is ook nog eens hee

  Lees meer »
 5. Veel gebruikte grinders in 2021

  Veel gebruikte grinders in 2021

  Het afgelopen jaar stond voor veel mensen nog steeds in het teken van de Covid-19-maatregelen. Ondanks dat we weer naar buiten mochten, was thuis blijven nog steeds het motto. Zeker in de wintermaanden. Gelukkig kon wiet, voor de liefhebbers ervan, hulp bieden om het hoofd koel houden met een jointje op zijn tijd. Des te belangrijker dat je rookervaring optimaal is! Fijn en consistent gekruimelde wiet is onmisbaar als je de perfecte joint wil draaien. Hiervoor wil je natuurlijk de beste grinder hebben. Weet je niet waar je moet beginnen met zoeken? Apollyon heeft de veel gebruikte grinders 2021 op een rijtje gezet.

  1. Aerospaced grinders

  Een aerospaced grinder is gebouwd om levenslang mee te gaan. Je betaalt er iets meer voor dan voor een reguliere grinder. Maar je bent dan wel gegarandeerd van een topkwaliteit aluminium grinder die je wiet tot een consistente fijne substantie kruimelt. Door het lichte materiaal is

  Lees meer »
Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.