Om de website te bezoeken dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Ik ben 18+ Ik ben nog geen 18 jaar.

De drukte bij PostNL door de Coronacrisis zorgt soms voor wat langere levertijden!

Headshop

Headshop Apollyon: alles wat je zoekt

Op zoek naar een uitgebreide, goede headshop? Bij Apollyon hebben we een ruim assortiment in producten voor het zelf maken van wietolie. Ook vind je in de shop alles voor het discreet verbergen van goederen, tests voor het testen van drugs en veel meer. Neem eens een kijkje in een van de volgende categorieën:

Middelen om zelf wietolie mee te maken

Met de producten uit onze headshop maak je snel, veilig en eenvoudig zelf je eigen wietolie. We hebben alle benodigdheden, waaronder shakers, lepels, extractie bags en trechters. Ook zijn er complete sets voor het maken van medicinale wietolie verkrijgbaar.

Houd het discreet en verberg je stash

Smokkel en verberg je wiet en drugs in onze producten uit de headshop. De slim bedachte smokkel & verberg producten bevatten een geheime opbergruimte waar je verschillende waardevolle dingen kunt verstoppen, zoals geld, sieraden of drugs. Zo heb je toch altijd alles bij je zonder dat het opvalt.

Blikjes, doosjes & zakjes

In de headshop van Apollyon vind je een ruim assortiment aan blikjes, doosjes en zakjes voor het opbergen bijvoorbeeld wiet. Verkrijgbaar in verschillende afmetingen en met diverse designs, zo zit er vast een blikje, doosje of zakje bij die past bij jouw smaak.

Snuifartikelen

In de categorie snuifartikelen van de headshop je een ruime keus uit producten die een handige hulp kunnen bieden bij het snuiven. In ons assortiment vind je verschillende snuifartikelen, zoals snuifbuizen, middelen om poeder mee te versnijden en potjes om je snuifpoeder in op te bergen. 

Bestel eenvoudig en snel in de Headshop

Alle producten uit onze headshop bestel je eenvoudig en snel via onze webshop. Je profiteert daarbij van een aantal voordelen:

  • Voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd
  • Grootste assortiment van de Benelux
  • Gratis verzending vanaf 49 euro
  • Veilig bestellen in de beveiligde betaalomgeving
  • Discreet verzonden
Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.