Om de website te bezoeken dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Ik ben 18+ Ik ben nog geen 18 jaar.

Joint Rollen

Joint Rollen, draai in een oogwenk een super blow!

Handigheidjes die het rollen van een joint vergemakkelijken. Ideaal voor zowel de onervaren als de ervaren blower, want soms heb je nou eenmaal behoefte aan de allermakkelijkste manier. Geen gedoe, just relax!

Joints draaien wordt een makkie

In onze rookshop kun je hele handige jointrollers van onder meer Futurola, Cannabuds en elements kopen, waarin je een vloeitje schuift, een tip in plaatst en de verkruimelde wiet of mix in verspreidt.

Wanneer je het draaigedeelte heen en weer rolt, wordt de joint vanzelf dichtgedraaid. Verder bieden we allerlei gadgets aan waarmee het draaien van een joint een makkie voor iedereen wordt.

Vliegensvlug de allermooiste blow

Zo zijn er makkelijke rollmates in de vorm van een pijp of als sleutelhanger verkrijgbaar waar je een vloeitje omheen kan rollen waardoor je een cone hebt gemaakt die je weer heel simpel kun vullen, zodat je vliegensvlug de allermooiste blow in elkaar heb gezet.

Onze rookshop biedt jou veel gemak

En wat te denken van de rolling stations, waar zelfs je vloeitje voor je wordt vastgehouden door een wel heel vriendelijk wietblad. Tja, bij Apollyon kan nou eenmaal alles, nou ja bijna alles dan! Van wietzaden tot rookattributen!

Geen zin meer in gedoe, maar toch altijd zelf net zo een perfecte joint willen draaien als je in de koffieshop koopt? Een grinder gebruiken die helemaal bij jou past? Dan ben je in de Rookshop van Apollyon Smart Shop Rotterdam aan het juiste adres!

Je bestelt er altijd heel eenvoudig, de levering is altijd snel en discreet.

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.