Autoflowering

20 producten

12 24 36

20 producten

12 24 36

Autoflowering (Zelfbloeiende) Wietzaden RQS

Autoflowering wietzaden zorgen ervoor dat de wietplant automatisch vanuit de groeifase tot bloei overgaat zonder dat het aantal uren licht hier invloed op uitoefent. Zelfbloeiende soorten onstaan nadat Indica of Sativa soorten worden gekruist met een Ruderalis soort.

Korte zomers

De eigenaardige Ruderalis wietplanten komen van nature voor in gebieden waar de zomers maar kort duren en waar de dagen lang zijn, zoals bijvoorbeeld in Scandinavische landen, delen van Rusland, China en Mongoli. Doordat de zomers niet lang duren wordt de plant als het ware gedwongen al binnen twee tot drie weken in bloei te komen.

Autoflowering wietplanten met hoge concentraties THC

Ruderalis soorten staan er om bekend dat deze soorten minder THC bevatten dan de Indica en Sativa soorten, wat deze planten minder geliefd maken bij de recreationele wietgebruiker. Door echter met THC-rijke wietplanten te kruisen, onstaan er autoflowering planten die mooie, volle toppen vormen met hoge concentraties aan het psychoactieve THC.

Winnaars tussen de zelfbloeiende zaden

De collectie van Royal Queen Seeds omvat een uitgebreide keuze aan autoflowering wietzaden waaronder ook enkele Cannabis Cup winnaars zoals de Northern Light Automatic, Royal Haze Automatic en de Royal Dwarf

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.