Om de website te bezoeken dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Ik ben 18+ Ik ben nog geen 18 jaar.

Autoflowering

Producten 1-24 van 32

Pagina
12 24 36

Producten 1-24 van 32

Pagina
12 24 36

Autoflowering (Zelfbloeiende) Wietzaadjes van Royal Queen Seeds

De mooiste autoflower wietzaadjes kopen van Royal Queen Seeds? Van 'Queen Seeds' vind je in onze Seed Shop een uitgebreide keuze aan autoflowering wietzaden waaronder ook enkele Cannabis Cup winnaars zoals de Northern Light Automatic, Royal Haze Automatic en de Royal Dwarf.

Kortom, Apollyon heeft een mooie voorselectie van RQS-toppers voor je gemaakt, waar je nu uit kunt kiezen. Bestellen bij Apollyon is zorgeloos makkelijk, de levering snel en discreet!

Autoflowering wietzaadjes zorgen ervoor dat de wietplant automatisch vanuit de groeifase tot bloei overgaat, zonder dat het aantal uren licht hier invloed op uitoefent.

Zelfbloeiende soorten onstaan nadat Indica of Sativa soorten worden gekruist met een Ruderalis soort.

Oorspronkelijk bedoeld voor korte zomers in koude landen

De eigenaardige Ruderalis wietplanten komen van nature voor in gebieden waar de zomers maar kort duren en waar de dagen lang zijn, zoals bijvoorbeeld in Scandinavische landen, delen van Rusland, China en Mongolië.

Doordat de zomers er niet lang duren, wordt de plant als het ware gedwongen al binnen twee tot drie weken in bloei te komen.

Autoflowering wietplanten met hoge concentraties THC

Ruderalis soorten staan er om bekend ze minder THC bevatten dan de Indica en Sativa rassen, wat ze minder geliefd maakt bij de recreationele wietgebruiker. Door echter met THC-rijke wietplanten te kruisen, onstaan er autoflowering planten die mooie, volle toppen vormen met hoge concentraties aan het psychoactieve THC.

 

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.