Royal Creamatic

geen

Royal Creamatic (Royal Queen Seeds) Autoflowering ~ Het nieuwste lid van de Royal Queen Seeds Autoflowering zaadcollectie. De Royal Creamatic voegt een nieuwe smaak toe aan de autoflowering familie. We namen onze beste autoflowering genetica en kruisten deze met Cream Caramel.

 

Opbrengst 80-110 gram

Hoogte van de plant 70-100 cm

Beschikbaarheid
Direct leverbaar
 € 34,25
Bestel in onze beveiligde betaalomgeving
Voor 16:00 besteld, vandaag nog verstuurd!
  • Grootste assortiment van de Benelux
  • Winkel in Rotterdam
  • Gratis verzending vanaf 49 euro

Beschrijving

 

Royal Creamatic (Royal Queen Seeds) Autoflowering ~ Het nieuwste lid van de Royal Queen Seeds Autoflowering zaadcollectie. De Royal Creamatic voegt een nieuwe smaak toe aan de autoflowering familie. We namen onze beste autoflowering genetica en kruisten deze met Cream Caramel, een populair Spaans Indica-ras dat een kruising is van BlueBlack, Maple Leaf Indica en White Rhino. Beroemd om haar intens zoete karamelsmaak en sterke fysieke effecten. Het resultaat is onze Royal Creamatic, een ras dat de zoete karamelgeur en sterke effecten behoudt, maar veel sneller en eenvoudiger te kweken is. De Royal Creamatic is een gefeminiseerde autoflowering variëteit van klein tot gemiddeld formaat, wat inhoudt dat u uitsluitend vrouwelijke, bud-producerende planten krijgt en geen ongewenste mannelijke planten die ruimte innemen. Over het algemeen krijgt de plant één grote hoofdbud en slechts een paar kleine zijtakken. Dit is een krachtige plant die snel in bloei raakt en een maximale hoogte van ongeveer 70-100 cm bereikt. Dit maakt haar ideaal voor kleinere indoor tuinen, waar meerdere planten in de ruimte geplaatst kunnen worden. Indien ze goed behandeld wordt, kan de Royal Creamatic, ondanks haar kleine formaat, tussen de 60-100 g opleveren. Ze is slechts 8 weken nadat de zaden geplant zijn klaar voor de oogst. Dit is een autoflowering variëteit van topkwaliteit die dichte, met hars bedekte buds produceert met een geweldige smaak en een zwaar, ontspannend, fysiek effect.

 

- Type Sativa: 10% Indica: 60% Ruderalis: 30% - Opbrengst 80-110 gram - Oogstmaand 8-9 weken na ontkiemen - Hoogte van de plant 70-100 cm - Genetische achtergrond Cream Caramel x Ruderalis - Cannabinoid gehalte Extreem-hoog - Bloeitijd Autoflowering  

Verzendrestricties

Zorg er altijd voor dat het bestelde product legaal is in het land waar je woont of verblijft. We kunnen dit product helaas niet verzenden naar Australië, Brazilië, Bulgarije, Finland, Noorwegen, Portugal, Roemenië,Zwitserland.

 

Beoordelingen

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Royal Creamatic
Uw waardering
Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.