In de hele maand juli 20% korting op het gehele assortiment!

Amnesia Haze Automatic

geen

Amnesia Haze Automatic (Royal Queen Seeds) Autoflowering ~ Amnesia Haze Automatic is tot stand gekomen na jarenlang test en kweekonderzoek en is voortgekomen uit de klassieke Amnesia Haze die in de jaren negentig door Hy-Pro Seeds geteeld werd.

Beschikbaarheid
Direct leverbaar
 € 45,66 € 36,53
Bestel in onze beveiligde betaalomgeving
Voor 16:00 besteld, vandaag nog verstuurd!
 • Grootste assortiment van de Benelux
 • Winkel in Rotterdam
 • Gratis verzending vanaf 49 euro

Beschrijving

 

Amnesia Haze Automatic (Royal Queen Seeds) Autoflowering ~ Deze zelfbloeiende wietplant van Royal Queen Seeds bestaat voor 50% uit Sativa, 20% uit Indica en 30% uit Ruderalis. De Sativa dominerende soort is afgeleid van de originele Amnesia die ook wel bekend staat onder de namen Amnesia Haze, Champagne Haze, The Bomb, Ultra Haze en nog vele andere namen.

 

Doordat de meeste Sativa soorten zoals de originele Amnesia een erg lange bloeiperiode van gemiddeld 12 weken hebben, wordt dit door veel kwekers als grootste nadeel ervaren. Sommige fenotypen kunnen er zelfs 20 weken over doen voor de gehele cyclus is doorlopen. Zo'n lange tijd hebben de meeste wiettelers niet en bovendien is de hoogte van Amnesia ook dikwijls een probleem.

 

Snelle eigenschappen maar met behoud van smaak

Om al deze problemen te verhelpen is Amnesia Haze ontwikkeld met de snelle eigenschappen van haar autoflowering genetica, maar met behoudt van de zo karakteristieke zoete, kruidachtige smaak van de originele soort. Naast de originele smaak is ook dezelfde euforische high als effect bewaard gebleven.

 

Kleiner dan de originele variëteit

Doordat deze autoflowering soort veel kleiner in hoogte blijft dan het origineel, zijn Amnesia Haze Automatic zaden ideaal voor de teelt op plaatsen waar Amnesia zelf niet geschikt is.

  Wanneer Amnesia Haze Automatic binnen gekweekt wordt, zal het ongeveer 80 dagen duren voor de plant oogsklaar is. In deze tijd zal de plant met haar grote, smalle bladeren ook erg hoog worden in vergelijking met andere autoflowering zaden. Dit heeft deze soort te danken aan de overheersende Sativa eigenschappen.   Wietopbrengst Deze zelfbloeiende variëteit is een sterke plant die binnenshuis een hoogte van 50 tot 100cm kan bereiken waarna een opbrengst van 350 tot 400 gram per vierkante meter behaald kan worden. Wanneer Amnesia Haze buiten geteeld wordt kan de plant een hoogte van 100 tot 120cm bereiken met een opbrengst van 130 tot 180 gram per plant.   De krachtige Sativa-overheersende plant geeft evenals de originele Amnesia een overvloed aan kwalitatieve haze-achtige wiettoppen. Let er op dat je tijdens het voeden van de plant niet teveel voeding geeft omdat de plant daar erg gevoelig voor kan zijn.   Zelfde geur en effect als de klassieker De geur van de langgerekte wiettoppen, die eruit zien als een staart van een vos, is zoet en kruidachtig, net als de geur van de klassieke Amnesia. En zo ook het effect, wat deze autoflowering soort een geschikte keuze maakt voor alle liefhebbers van Haze-variëteiten.   Eigenschappen
 • THC: 19%
 • CBD: Medium
 • Wietopbrengst binnen: 350-400gr m2
 • Wietopbrengst buiten: 130-180 grams per plant
 • Hoogte binnen: 50 - 100 cm
 • Hoogte buiten: 100 - 120 cm
 • Bloeitijd: Autoflowering
 • Oogstmaand: 10-12 weken na ontkiemen
 • Genetische achtergrond: Amnesia x Ruderalis
 • Type: Sativa: 50% Indica: 20% Ruderalis: 30%
 • Effect: Cerebraal en verheffend
Verzendrestricties Zorg er altijd voor dat het bestelde product legaal is in het land waar je woont of verblijft. We kunnen dit product helaas niet verzenden naar Australië, Brazilië, Bulgarije, Finland, Noorwegen, Portugal, Roemenië, Verenigde Staten en Zwitserland.  

Beoordelingen

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Amnesia Haze Automatic
Uw waardering
Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.