Royal Queen Seeds bij Apollyon

Producten 1-24 van 57

Pagina
12 24 36

Producten 1-24 van 57

Pagina
12 24 36

Royal Queen Seeds

Royal Queen Seeds is een bedrijf dat in vrij korte tijd een belangrijke plaats in de cannabis wereld heeft weten te veroveren. Hun streven is om zo snel mogelijk wereldleider op de cannabis markt te kunnen zijn. Na jaren van ervaring hebben ze besloten een zadenlijn uit te brengen die uitvoerig wordt getest op zuivere cannabis genetica.

Enkel de beste wietzaden

Royal Queens Seeds selecteert enkel de beste wietzaden. Dit alles doen ze met de hand, waardoor je van kwaliteit verzekerd bent. Deze zaden, die dagelijks nauwkeurig worden getest op kiemkracht, komen van de potente Haze en andere witte soorten cannabis. Verder zijn alle zaden afkomstig van enkel biologisch geteelde moederplanten.

Vacuum verpakt

Ook aan de verpakking besteed RQS veel aandacht. Alle soorten worden vacuum verpakt en worden geleverd op aantrekkelijk uitziende, maar bovenal zeer stevige blisterverpakkingen. Zo blijven de wietzaden hun hoge kwaliteit optimaal behouden.

Hoge opbrengst met uitstekende smaak

De wietzaden van Royal Queen Seeds staan bekend om de hoge opbrengsten met een uitstekende smaak!

Welke wietzaden kopen

Deze dagen zijn er zoveel verschillende strains van cannabis zaden en zoveel zadenbedrijven om uit te kiezen, dat het kiezen ervan behoorlijk ontmoedigend kan zijn. Hier bij Seedshop Apollyon zijn we trots in het aanbieden van een overzichtelijke selectie Royal Queen Seeds van hoge kwaliteit, tegen een schappelijke prijs.

Gefeminiseerde wiet

Of je nu graag een Indica, een Sativa of een autoflowering soort (die Rudaralis bevat) wilt kweken, er is in onze Royal Queen zadenrubriek genoeg keus om uit te kiezen. Alle RQS wietzaden zijn gefeminiseerd, dit wil zeggen dat de zaden vrouwelijk zijn. Hierdoor hoef je je dus geen zorgen te maken over de aanwezigheid van eventuele mannelijke planten. Zo hou je alle tijd over voor het verzorgen van de vrouwelijke planten en het behalen van een maximale opbrengst.

Autoflowering zaden

Naast gefeminiseerde soorten kun je in onze RQS zadenafdeling ook autoflowering, ook wel zelfbloeidende planten genoemd, kopen. De meeste autoflowering cannabisrassen hebben een bloeitijd van slechts 8-10 weken na inzaaien. Deze wietzaden zijn dan ook uitermate geschikt voor de beginnende wietkweker.

Niet-recreatieve wietzaden

Ten slotte zijn er de medicinale planten om een keuze uit te maken. Steeds meer mensen ervaren de nuttige werking van wiet en vooral CBD-rijke soorten worden als zeer positief ervaren. Iedere wietsoort heeft zijn eigen unieke eigenschappen en daarom is het vaak even uitproberen welke zaadsoort de beste resultaten boekt.

Winnende soorten

De zadenlijn van Royal Queen Seeds bevat veel winnende soorten die het goed deden op de Highlife Cup en de High Times Cannabis Cup.
Klassieke soorten zoals White Widow, Shining Silver Haze,Northern Light en Amnesia Haze zijn terechte winnaars.
Ook wereldberoemde cannabis soorten zoals de OG Kush, Critical en Skunk # 1 zijn in ons uitgebreide RQS assortiment vertegenwoordigd.
Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.