Om de website te bezoeken dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Ik ben 18+ Ik ben nog geen 18 jaar.

Royal Queen Seeds

Producten 1-24 van 104

12 24 36

Producten 1-24 van 104

12 24 36

Over Royal Queen Seeds seedbank

Royal Queen Seeds is een bedrijf dat in vrij korte tijd een belangrijke plaats in de wereld van wietzaadjes heeft weten te veroveren.

Hun streven is om zo snel mogelijk wereldleider op de cannabis markt te kunnen zijn. Na jaren van ervaring hebben ze besloten een zadenlijn uit te brengen die uitvoerig wordt getest op zuivere cannabis genetica!

Wietzaadjes van Royal Queen Seeds Kopen? In onze online Seedshop vind je de beste wietzaadjes van RQS!

Wil je de beste en meest populaire wiet zaden van Royal Seeds kopen? In de Seedshop hebben wij ze als voor je geselecteerd! Maak je keuze uit de best verkochte gefeminiseerdeautofloweringmedischereguliere of Fast Version wiet zaadjes! 

RoyalQueenSeeds selecteert enkel de beste wietzaden. Dit alles doen ze met de hand, waardoor je van kwaliteit verzekerd bent. Deze zaden, die dagelijks nauwkeurig worden getest op kiemkracht, komen van de potente Haze en andere witte soorten cannabis. Verder zijn alle zaden afkomstig van enkel biologisch geteelde moederplanten.

RQS wietzaden zijn vacuüm verpakt voor optimale kwaliteit

Ook aan de verpakking besteed RQS veel aandacht. Alle soorten worden vacuüm verpakt en worden geleverd op aantrekkelijk uitziende, maar bovenal zeer stevige blisterverpakkingen.

Zo blijven de wietzaden hun hoge kwaliteit optimaal behouden.

Royal Queen Seeds staat voor wietsoorten met een hoge opbrengst en uitstekende smaak

De wietzaden van Royal Queen Seeds staan bekend om de hoge opbrengsten met een uitstekende smaak! En ze blijven innoveren. Zo kopen wij elk jaar zaden van de nieuwste cannabis rassen van RQS in, zodat jij altijd een ruime keuze hebt!  

De Queen Seeds zijn het neusje van de zalm op het gebied van hoge kwaliteit wietzaadjes. Als meest populaire producent van cannabiszaad in Nederland, weten zij precies hoe je een stabiele wietzaadjes-lijn produceert met topgenen. Neem het echter niet alleen van ons aan! RQS is al meer dan 20 jaar een expert op het gebied van de beste wietzaadjes en hebben dan ook meerdere awards gewonnen op internationale cannabis competities. Zo ben je met de aankoop van Royal Queen seeds verzekerd van wereldkwaliteit!

De moederplanten die zorgen voor de wietzaadjes, worden op een biologische manier geteeld. Dit houdt in dat er geen chemische bestrijdingsmiddelen worden gebruikt, waardoor het beste van Moeder Natuur met deze zaadjes naar voren komt. Zo kun jij puur genieten van jouw eigen gekweekte biologische wiet met onze Royal Queen wietzaadjes.

Welke wietzaden van RQS kun je bij Seedshop Apollyon zoal kopen?

Deze dagen zijn er zoveel verschillende strains van cannabis zaden en zoveel zadenbedrijven om uit te kiezen, dat alleen al het kiezen ervan behoorlijk ontmoedigend kan zijn.

Hier bij Seed shop Apollyon zijn we trots in het aanbieden van een overzichtelijke selectie Royal Queen Seeds van hoge kwaliteit, tegen een schappelijke prijs. Wij hebben de eerste selectie al voor je gemaakt!

Bijna alle RQS wiet zaden zijn gefeminiseerd

Bijna alle RQS wietzaden zijn gefeminiseerd, dit wil zeggen dat de zaden vrouwelijk zijn. Hierdoor hoef je je dus geen zorgen te maken over de aanwezigheid van eventuele mannelijke planten. Zo hou je alle tijd over voor het verzorgen van de vrouwelijke planten en het behalen van een maximale opbrengst.

Maar RQS heeft ook de niet-gefeminiseerde, zogenaamd regular-marihuanarassen. Als je deze laat ontkiemen, krijg je zowel mannelijke als vrouwelijke planten. Handig voor ervaren kwekers die zelf nieuwe cannabissoorten willen veredelen.  

Dus of je nu graag een Indica, een Sativa of een autoflowering soort (die Rudaralis bevat) wilt kweken, er is in onze Royal Queen zadenrubriek genoeg keus om uit te kiezen!

We hebben ook autoflowering zaden van RQS - voor een eenvoudige, snelle kweek

Naast gefeminiseerde soorten kun je in onze RQS zadenafdeling ook autoflowering, ook wel zelfbloeiende planten genoemd, kopen.

De naam zegt het al, deze planten komen automatisch tot bloei wanneer ze oud genoeg zijn. Waar andere planten een verandering van licht nodig hebben voordat ze beginnen met bloeien, is dit met de autoflowering Royalqueenseeds niet het geval. Dit zijn Indica of Sativa planten die gemixt zijn met genetica van de Ruderalis variëteit.

Deze cannabissoort groeit in gebieden met een kortdurende zomer. Binnen 2 à 3 weken groeit deze plant in gebieden van Noord-Europa en Rusland. De innerlijke ‘biologische klok’ van deze plant zorgt ervoor dat deze uit zichzelf tot bloei komt. Met autoflowering Royal Queen Seeds zal je een snelgroeiende plant kweken met een THC waarde die voldoende is en een grote top heeft!

De meeste autoflowering cannabisrassen hebben een bloeitijd van slechts 8-10 weken na inzaaien. Deze wietzaden zijn dan ook uitermate geschikt voor de beginnende wietkweker.

Verschillende niet-recreatieve wietzaden van Royal Queen Seeds

Steeds meer mensen ervaren de nuttige werking van wiet en vooral CBD-rijke soorten worden als zeer positief ervaren.

In de seedshop van Apollyon tref je een voorselectie aan. Iedere wietsoort heeft zijn eigen unieke eigenschappen en daarom is het vaak even uitproberen welke zaadsoort de beste resultaten boekt.

Royal Queen Seeds verkoopt verschillende prijswinnende cannabis rassen

De zadenlijn van Royal Queen Seeds bevat veel winnende soorten die het goed deden op de Highlife Cup en de High Times Cannabis Cup.

Klassieke soorten zoals White Widow, Shining Silver Haze,Northern Light en Amnesia Haze zijn terechte winnaars.

Ook wereldberoemde cannabis soorten zoals de OG Kush, Critical en Skunk # 1 zijn in ons uitgebreide RQS assortiment vertegenwoordigd.

Voor al jouw rookaccessoires kijk je in onze Rookshop

Wanneer je jouw eerste oogst binnen hebt, kan het echte genieten beginnen! Om jouw eigen gekweekte wiet te kunnen roken, bestel je ook direct jouw rookaccessoires bij onze Rookshop. Een grinder en vloei mogen dan ook niet ontbreken aan jouw rook assortiment. Ook wanneer je liever geen joints draait ben je bij Apollyon Smartshop Rotterdam aan het juiste adres.

Zo heb je via onze webshop een ruime keuze uit diverse bongs, waterpijpen en de nieuwste vaporizers. Zo kan iedere wietliefhebber zijn hart ophalen! Wanneer je jouw Royal Queen Seeds wietzaadjes in huis haalt, bestel je dus ook direct jouw rookaccessoires mee. Zo profiteer je met bestellingen boven de €49,00 ook nog eens van gratis bezorging in Nederland. Voor overige bestellingen in Europa is de bezorging kosteloos vanaf €100,00.

Aankopen uit onze Seedshop zijn altijd snel en discreet geleverd

Bij Apollyon hebben wij de privacy van onze klanten hoog in het vaandel staan. Daarom is bestellen makkelijk, de levering snel en altijd discreet verpakt!

Met een aantal klikken op de knop heb je jouw favoriete Queen Seeds besteld! Wanneer je jouw bestelling in orde hebt gemaakt, gaan wij direct aan de slag om jouw bestelling zo snel mogelijk af te leveren. De meeste Royal Seeds hebben wij direct op voorraad, waardoor we deze op korte termijn op het gewenste adres kunnen leveren. Bestellingen die voor 16.00 uur geplaatst worden, kunnen wij de volgende dag al leveren (m.u.v. zon-, maan- en feestdagen). Zo hoef je nooit lang te wachten tot je jouw nieuwe zaadjes kan planten.

Onze pakketjes worden altijd in goede staat verzonden en zijn discreet verpakt. Zo is niet aan de buitenkant te zien dat je Royal queen Seeds bij ons hebt besteld. Op deze manier kan je onze bestellingen altijd zorgeloos in huis halen.

Bestel dus eenvoudig Royalqueenseeds via onze website, of kom gezellig langs in onze winkel in Rotterdam om met eigen ogen ons uitgebreide assortiment van Royal Seeds te bekijken!

 

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.