Om de website te bezoeken dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Ik ben 18+ Ik ben nog geen 18 jaar.

Royal Queen Seeds

Producten 1-24 van 104

12 24 36

Producten 1-24 van 104

12 24 36

Over Royal Queen Seeds seedbank

Royal Queen Seeds is een bedrijf dat in vrij korte tijd een belangrijke plaats in de wereld van cannabis zaadjes heeft weten te veroveren.

Hun streven is om zo snel mogelijk wereldleider op de cannabis markt te kunnen zijn. Na jaren van ervaring hebben ze besloten een zadenlijn uit te brengen die uitvoerig wordt getest op zuivere cannabis genetica!

Wietzaadjes van Royal Queen Seeds Kopen? In onze online Seedshop vind je de beste wietzaden van RQS!

Wil je de beste en meest populaire wietzaden van Royal Queen Seeds kopen? In de Seedshop van Apollyon hebben wij ze als voor je geselecteerd! Maak je keuze uit de best verkochte gefeminiseerde, autoflowering, medische, reguliere of Fast Version wiet zaadjes! 

selecteert enkel de beste wietzaden. Dit alles doen ze met de hand, waardoor je van kwaliteit verzekerd bent. Deze zaden, die dagelijks nauwkeurig worden getest op kiemkracht, komen van de potente Haze en andere witte soorten cannabis. Verder zijn alle zaden afkomstig van enkel biologisch geteelde moederplanten.

RQS wietzaden zijn vacuum verpakt voor optimale kwaliteit

Ook aan de verpakking besteed RQS veel aandacht. Alle soorten worden vacuum verpakt en worden geleverd op aantrekkelijk uitziende, maar bovenal zeer stevige blisterverpakkingen.

Zo blijven de wietzaden hun hoge kwaliteit optimaal behouden.

Royal Queen Seeds staat voor wietsoorten met een hoge opbrengst en uitstekende smaak

De wietzaden van Royal Queen Seeds staan bekend om de hoge opbrengsten met een uitstekende smaak! En ze blijven innoveren. Zo kopen wij elk jaar zaden van de nieuwste cannabis rassen van RQS in, zodat jij altijd een ruime keuze hebt!  

Welke wietzaden van RQS kun je bij Seedshop Apollyon zoal kopen?

Deze dagen zijn er zoveel verschillende strains van cannabis zaden en zoveel zadenbedrijven om uit te kiezen, dat alleen al het kiezen ervan behoorlijk ontmoedigend kan zijn.

Hier bij Seedshop Apollyon zijn we trots in het aanbieden van een overzichtelijke selectie Royal Queen Seeds van hoge kwaliteit, tegen een schappelijke prijs. Wij hebben de eerste selectie al voor je gemaakt!

Bijna alle RQS wietzaden zijn gefeminiseerd

Bijna alle RQS wietzaden zijn gefeminiseerd, dit wil zeggen dat de zaden vrouwelijk zijn. Hierdoor hoef je je dus geen zorgen te maken over de aanwezigheid van eventuele mannelijke planten. Zo hou je alle tijd over voor het verzorgen van de vrouwelijke planten en het behalen van een maximale opbrengst.

Maar RQS heeft ook de niet-gefeminiseerde, zogenaamd regular-marihuanarassen. Als je deze laat ontkiemen, krijg je zowel mannelijke als vrouwelijke planten. Handig voor ervaren kwekers die zelf nieuwe cannabissoorten willen veredelen.  

Dus of je nu graag een Indica, een Sativa of een autoflowering soort (die Rudaralis bevat) wilt kweken, er is in onze Royal Queen zadenrubriek genoeg keus om uit te kiezen!

We hebben ook autoflowering zaden van RQS - voor een eenvoudige, snelle kweek

Naast gefeminiseerde soorten kun je in onze RQS zadenafdeling ook autoflowering, ook wel zelfbloeidende planten genoemd, kopen.

De meeste autoflowering cannabisrassen hebben een bloeitijd van slechts 8-10 weken na inzaaien. Deze wietzaden zijn dan ook uitermate geschikt voor de beginnende wietkweker.

Verschillende niet-recreatieve wietzaden van Royal Queen Seeds

Steeds meer mensen ervaren de nuttige werking van wiet en vooral CBD-rijke soorten worden als zeer positief ervaren.

In de seedshop van Apollyon tref je een voorselectie aan Iedere wietsoort heeft zijn eigen unieke eigenschappen en daarom is het vaak even uitproberen welke zaadsoort de beste resultaten boekt.

Royal Queen Seeds verkoopt verschillende prijswinnende cannabis rassen

De zadenlijn van Royal Queen Seeds bevat veel winnende soorten die het goed deden op de Highlife Cup en de High Times Cannabis Cup.

Klassieke soorten zoals White Widow, Shining Silver Haze,Northern Light en Amnesia Haze zijn terechte winnaars.

Ook wereldberoemde cannabis soorten zoals de OG Kush, Critical en Skunk # 1 zijn in ons uitgebreide RQS assortiment vertegenwoordigd.

Aankopen uit onze Seedshop zijn altijd snel en discreet geleverd

Bij Apollyon hebben wij de privacy van onze klanten hoog in in het vaandel staan. Daarom is bestellen makkelijk, de levering snel en altijd discreet verpakt!

Je bent natuurlijk ook altijd welkom in onze winkel in Rotterdam.

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.