In de hele maand juli 20% korting op het gehele assortiment!

Diesel Automatic

geen

Diesel Automatic (Royal Queen Seeds) Autoflowering ~ Diesel Automatic van Royal Queen seeds is een krachtige zelfbloeier die in slechts 60 dagen een opbrengst van 60 gram wiet kan opleveren. Haar genetische achtergrond bestaat uit de klassieker New York City Diesel en de populaire Lowryder #2.

Beschikbaarheid
Direct leverbaar
 € 37,10 € 29,68
Bestel in onze beveiligde betaalomgeving
 • Grootste assortiment van de Benelux
 • Winkel in Rotterdam
 • Gratis verzending vanaf 49 euro

Beschrijving

 

Diesel Automatic (Royal Queen Seeds) Autoflowering ~ De zelfbloeiende Diesel Automatic is een kruising tussen de bekende New York City Diesel en de Lowryder #2 welke in een periode van 60 dagen een wietopbrengst kan bezorgen van 60 gram.

 

De zo bekende en geroemde smaak en de intense geur van de New York City Diesel zijn terug te vinden in Diesel Automatic maar dankzij haar autoflowering kwaliteiten die ze geërfd heeft van de Lowryder #2 zul je eerder van een oogst kunnen genieten.

 

Hogere wietopbrengst

Bovendien heeft deze snelle zelfbloeier, net als alle moderne autoflowering soorten, een hogere wietopbrengst en een diepere intense geur dan de meeste klassieke zelfbloeiende soorten. Hou er tijdens het kweken rekening mee dat de sterke geur die deze soort verspreidt, de wietruimte moeilijk verborgen kan houden. Een goede geurbestrijding is dus geen overbodige luxe.

 

Dieselachtige geur

De geur is te vergelijken met een beetje chemische brandstofachtige aroma, vandaar dat deze soort ook heel toepasselijk de naam Diesel draagt. Naast de dieselachtige aroma kun je ook een sprankeltje citrus ontdekken.

 

Wietopbrengst buiten

Diesel Automatic is een snelle wietplant met sterke eigenschappen die ervoor zorgen dat na gemiddeld 8 weken een volledige groeicyclus is doorlopen en de plant een hoogte van 60 tot 110cm bereikt heeft. Een ervaren kweker kan met gemak een opbrengst van minstens 60 gram per plant behalen. 

 

Vanwege haar zelfbloeiende en snelle karakter is Diesel Automaric in vele klimaten te kweken en bovendien is ze zeer geschikt voor guerrilla kweek (wiet telen in de vrije natuur). De plant vraag weinig zorg en is makkelijk te kweken wat deze soort zeer geschikt maakt voor zowel de beginner als de ervaren wietkweker. 

 

Wietopbrengst binnen

Binnenshuis zal ze met een hoogte van 40 tot 70 cm een stukje kleiner blijven wat deze wietplant uitstekend geschikt maakt voor kleine kweektenten of kweekkasten. Bij voldoende ruimte zal de plant echter iets in hoogte toenemen. De opbrengst zal bij de binnenteelt ongeveer 325 tot 375 gram per vierkante meter bedragen.

  Eigenschappen
 • THC: 15%
 • CBD: Low
 • Wietopbrengst binnen: 325-375gr m2
 • Wietopbrengst buiten: 60-110 grams per gedroogde plant
 • Hoogte binnen: 40 - 70 cm
 • Hoogte buiten: 60 - 110 cm
 • Bloeitijd: Autoflowering
 • Oogstmaand: 8-9 weken na ontkiemen
 • Genetische achtergrond: Quick one x (quick one x Diesel)
 • Type: Sativa:40% Indica: 30% Ruderalis: 30%
 • Effect: Een schone, heldere high zonder euforie

Verzendrestricties

Zorg er altijd voor dat het bestelde product legaal is in het land waar je woont of verblijft. We kunnen dit product helaas niet verzenden naar Australië, Brazilië, Bulgarije, Finland, Noorwegen, Portugal, Roemenië, Verenigde Staten en Zwitserland.  

Beoordelingen

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Diesel Automatic
Uw waardering
Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.