Autoflowering Northern Light Automatic 5 zaden

geen


Autoflowering Northern Light Automatic 5 wietzaden ~ Northern Lights is één van de meest bekende cannabisrassen ter wereld. Het is grotendeels een Indica-ras dat in de jaren '70 gekweekt werd in de VS uit Afghani genetica.

 

- Aantal zaadjes: 5 wietzaden

Opbrengst 100-200 gram

Hoogte van de plant 90-120 cm

Beschikbaarheid
Direct leverbaar
 € 35,00
Bestel in onze beveiligde betaalomgeving
  • Grootste assortiment van de Benelux
  • Winkel in Rotterdam
  • Gratis verzending vanaf 49 euro

Beschrijving

Autoflowering Northern Light Automatic 5 wietzaden ~ Northern Lights is één van de meest bekende cannabisrassen ter wereld. Het is grotendeels een Indica-ras dat in de jaren '70 gekweekt werd in de VS uit Afghani genetica. In de jaren '80 kwam de plant naar Nederland. Het werd al snel de standaard voor indoor kweken. In de afgelopen jaren zijn de kweek- en teelttechnieken sterk veranderd. Onze Northern Light Automatic is een perfecte mix van nieuw en oud. Dit ras is nu zowel autoflowering als gefeminiseerd. Northern Light Automatic is ideaal voor indoors kweken, maar kan in warme klimaten ook outdoors gekweekt worden. De plant begint bijna direct te groeien en bloemen te produceren, en slechts 9 tot 10 weken na het planten van het zaad is ze klaar voor de oogst. Northern Light Automatic levert een royale oogst op en is wellicht één van meest opbrengende autoflowering rassen die er te verkrijgen zijn. Ze wordt ongeveer 90-120 cm hoog en is daarmee een nogal grote plant voor een autoflowering variëteit, maar haar oogst is in proportie. Sommige planten hebben in Spanje outdoors tot aan 200 g geproduceerd. De gemiddelde oogst indoors is, onder goede omstandigheden, ongeveer 90 g. Net als de originele Northern Lights heeft onze Northern Lights Automatic een prettige, zoete smaak en een welbehaaglijk fysiek effect. Het is hetzelfde klassieke ras, maar dan als autoflowering-variant. Dat maakt het ook een ideale plant voor medicinale gebruikers.  

- Type Indica: 80% Ruderalis: 20% - Opbrengst 100-200 gram - Oogstmaand 9-10 weken na ontkiemen - Hoogte van de plant 90-120 cm - Genetische achtergrond Northern Light x Ruderalis - Effect Cerebraal en verheffend - Cannabinoid gehalte Gemiddeld-hoog - Bloeitijd Autoflowering    

Verzendrestricties

Zorg er altijd voor dat het bestelde product legaal is in het land waar je woont of verblijft. We kunnen dit product helaas niet verzenden naar Australië, Brazilië, Bulgarije, Finland, Noorwegen, Portugal, Roemenië, Zwitserland.

 

Beoordelingen

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Autoflowering Northern Light Automatic 5 zaden
Uw waardering
Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.