Om de website te bezoeken dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Ik ben 18+ Ik ben nog geen 18 jaar.

Wiet zaden

Wietzaden kopen doe je in de goed gesorteerde Seedshop van Apollyon

Wietzaadjes kopen doe je heel eenvoudig, veilig, discreet en snel in de online Seedshop van Apollyon, of in onze winkel in Rotterdam!

Wij bieden een ruime keuze aan wietsoorten, gesorteerd per teler of zaadbank en daarbinnen onderverdeeld naar gefeminiseerde (vrouwelijke), autoflowering (zelfbloeiende), medicinale en reguliere cannabis zaden.

In de Seedshop koop je onze selectie van de beste kwaliteit marihuana zaden van bekende zadenbanken

Onze hoge kwaliteit marihuana zaden zijn afkomstig van gerenommeerde zaadbanken uit de hele wereld en zijn met uiterste zorg geselecteerd en samengebracht in onze online seedshop.

Wij hebben marihuanazaden van topleveranciers zoals Royal Queen Seeds, Barney's Farm, maar ook van specialisten zoals Dutch Passion, Medical Marijuana Genetics, DNA Genetics en Cibiday Seeds voor de beste oude en nieuwe klassiekers.

Deze wietzaadjes zijn geschikt voor binnen- of buitenkweek, voor koud, gemiddeld of juist warm klimaat of voor in de kas. In de productbeschrijvingen geven wij overigens per wietras ook aan of er speciale eisen gelden voor de kweek. 

Bovendien vernieuwen wij elk jaar ons assortiment, dus vind je altijd de nieuwste wietrassen in onze Seedshop!

Let op: Wietzaden zijn geen hennepzaden!

Wietzaden zijn niet hetzelfde als hennepzaden. De hennepzaden die je online of in de winkel van Apollyon kunt kopen, zijn bedoeld voor inname en leveren het lichaam waardevolle vitamines, mineralen en cruciale omega-vetzuren. Ze zijn dan ook terecht bekend als een superfood. 

Wietzaden zijn bedoeld om op te kweken

Wietzaden zijn daarentegen bedoeld om te kweken en het vermelde THC- en CBD-gehalte is berekend naar wat de volwassen wietplant gemiddeld aan deze bestanddelen zal bevatten. Het gehalte aan THC en CBD is dus niet in de wietzaden aanwezig en het eten van deze wietzaden levert dus ook geen verhoogd gehalte van deze medicinale bestanddelen op!

Het verschil tussen autoflowering (zelfbloeiende), gefeminiseerde en reguliere (regular) wietzaden

Cannabis- of wietplanten zijn van nature tweehuizige (dioecische) planten, wat betekent dat een plant mannelijk of vrouwelijk is. Vrouwelijke planten produceren de gewilde grote bloemtoppen, rijk aan cannabinoïden zoals THC en CBD, met geurige terpenen die verantwoordelijk zijn voor de geur en de smaak van dat specifieke wietras. Terpenen zijn daarnaast ook onderdeel van het afweersysteem van de cannabis plant. 

Als je wiet kweekt om te gebruiken, wil je dus alleen vrouwelijk planten kweken en wil je bovendien geen mannelijke bloemen in de buurt, die de vrouwelijke bloemen kunnen bestuiven, waardoor ze zaden gaan maken. 

Wat zijn gefeminiseerde wietzaden?

Om wietkwekers zoveel mogelijk tegemoet te komen, brengen de veredelaars gefeminiseerde zaden op de markt, waar alleen vrouwelijke planten uit zullen groeien. Zo ben je verzekerd van een optimale opbrengst aan geurige, kostbare toppen!

Gefeminiseerde- en reguliere cannabis planten beginnen echter pas te bloeien als ze worden blootgesteld aan een lichtcyclus van langer en korter wordende dagen. Voor binnenkwekers betekent het dus dat je een lichtcyclus in je lampen zult moeten instellen, wil je kunnen oogsten.   

Wat zijn zelfbloeiende of autoflowering wietzaden?

Om het kweken van je eigen cannabis ook voor onervaren thuiskwekers toegankelijk te maken, zijn er autoflowering of zelfbloeiende wietrassen gekweekt. Deze beginnen na een tijdje vanzelf te bloeien en hebben geen lichtcyclus nodig.

Deze eigenschap hebben de veredelaars bereikt door gevestigde wietsoorten te kruisen met de Ruderalis-variëteit van cannabis, die oorspronkelijk in koude klimaten met korte zomers voorkomt. Gevolg is wel dat autoflowering planten doorgaans kleiner zijn, wat minder opleveren en wat lagere gehaltes aan THC hebben. Maar nog steeds voldoende om er flink van te genieten!

Wat zijn reguliere of regular wietzaden?

De naam zegt het eigenlijk al, regular wietzaden zijn zaden waar reguliere marihuanaplanten uit groeien. Dus niet gefeminiseerd of autoflowering. Als je regular zaadjes laat ontkiemen, krijg je er dus zowel mannelijke als vrouwelijke planten uit. Ideaal voor de zeer ervaren kwekers die zelf nieuwe, stabiele wietrassen willen ontwikkelen! Voor deze groep ervaren telers hebben wij overigens ook wietpollen op voorraad! 

Kies je favoriete cannabis ras en bestel eenvoudig voor een snelle en discrete levering

Onze selectie van wietzaden is gecategoriseerd op naam van de zadenbank en vervolgens onderverdeeld naar type zaden. Bijvoorbeeld gefeminiseerd, autoflowering of medicinale marihuana.

Kies je favoriete wietsoort en koop je zaadjes bij Apollyon voor een snelle en discrete levering!

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.