Royal AK Automatic

geen

Royal AK Automatic (Royal Queen Seeds) Autoflowering ~ AK47 is van oorsprong een Colombiaanse, Mexicaanse, Thaise en Afghaanse hybride en is een klassiek cannabisras. Dit grotendeels Sativa-ras is bij velen bekend en geliefd vanwege haar zwaar inslaande effecten en goede oogsten.

 

Opbrengst 70-120 gram

Hoogte van de plant 80-100 cm

Beschikbaarheid
Direct leverbaar
 € 37,10
Bestel in onze beveiligde betaalomgeving
  • Grootste assortiment van de Benelux
  • Winkel in Rotterdam
  • Gratis verzending vanaf 49 euro

Beschrijving

 

Royal AK Automatic (Royal Queen Seeds) Autoflowering ~ AK47 is van oorsprong een Colombiaanse, Mexicaanse, Thaise en Afghaanse hybride en is een klassiek cannabisras. Dit grotendeels Sativa-ras is bij velen bekend en geliefd vanwege haar zwaar inslaande effecten en goede oogsten. Een bewijs hiervan zijn de vele awards die het ras door de jaren heen heeft gewonnen. Nu is dit krachtige ras opgewaardeerd tot een full automatic, de Royal AK Automatic. We hebben de klassieke AK47 met onze beste autoflowering genetica gekruist. Net als het origineel produceert deze autoflowering hybride krachtige, met hars bedekte buds, met een ietwat kruidige, maar toch zoete smaak. Het aroma is bijna als zoete muskuswierook. De high van Royal AK Automatic is vrolijk en actief en geeft een prettige up high in combinatie met een lichte lichaamsstone. Sterk en zacht, net als het origineel. Het enige verschil is dat de Royal AK Automatic eenvoudiger te kweken is en geoogst kan worden in slechts 9 tot 10 weken nadat het zaad geplant is. De Royal AK Automatic wordt maximaal 80 tot 100 cm hoog, waardoor ze bijna overal gekweekt kan worden. Dit krachtige autoflowering ras levert onder de juiste omstandigheden geweldige oogsten op en produceert dan tot maximaal 100 gram per plant! Net als al onze rassen zijn de Royal AK Automatic zaden gefeminiseerd, waardoor ze nog makkelijker te kweken zijn.

 

- Opbrengst 70-120 gram - Oogstmaand 9-10 weken na ontkiemen - Hoogte van de plant 80-100 cm - Genetische achtergrond AK 47 x Ruderalis - Effect Vrolijk en actief - Cannabinoid gehalte Gemiddeld-hoog - Bloeitijd Autoflowering - Type Sativa: 35% Indica: 40% Ruderalis: 25%  

Verzendrestricties

Zorg er altijd voor dat het bestelde product legaal is in het land waar je woont of verblijft. We kunnen dit product helaas niet verzenden naar Australië, Brazilië, Bulgarije, Finland, Noorwegen, Portugal, Roemenië,Zwitserland.

   

 

Beoordelingen

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Royal AK Automatic
Uw waardering
Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.